Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep, după înfrângerea categorică în faţa Cibulkovei: ”Am forţat puţin, nu m-am dat bătută”

Prima reacţie a Simonei Halep, după înfrângerea categorică în faţa Cibulkovei: ”Am forţat puţin, nu m-am dat bătută”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

La finalul partidei, numărul unu WTA şi-a explicat evoluţia: „Nu am vrut să mă retrag. Dacă merg la un turneu, vreau să dau totul! Chiar şi astăzi, cu aceste probleme, am încercat să trec peste durere şi am fost aproape să revin în setul al doilea! Sunt dezamăgită, sigur. Sunt tristă că această accidentare a venit de nicăieri", a spus Simona Halep.

"Am forţat puţin pentru că am crezut în acest meci, chiar dacă până la urmă am pierdut. Este important că am jucat toate punctele, nu m-am dat batută", a adăugat ea.

Jucătoarea din România va participa la Moscova, acolo unde a primit un wildcard de la organizatorii competiţiei.

"Am vrut să schimb ceva înainte de Singapore, pentru că în ultimii 2-3 ani am pierdut în faza grupelor. Trebuie să fiu în formă.

Daca voi rămâne pe locul 1 la finalul anului, va fi foarte bine, dar nu joc la Moscova pentru asta. Joc pentru că vreau să schimb ceva", a încheiat sportiva.

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare