Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după retragerea de la Wuhan. Cât de gravă este accidentarea româncei

Prima reacţie a Simonei Halep după retragerea de la Wuhan. Cât de gravă este accidentarea româncei

Tenis

Comentarii

Simona Halep a declarat, miercuri, după ce a fost nevoită să abandoneze meciul cu Elena Ribakina, că accidentarea ei pare a fi de natură musculară. Ea spune că problemele la spate par diferite de hernia de disc suferită anul trecut, dar durerile sunt în aceeaşi zonă.

Simona Halep s-a accidentat la spate, miercuri dimineaţă (ora României), în meciul cu Elena Ribakina, de la Wuhan. Ea acuză a doua oară consecutiv probleme medicale la începutul sezonului asiatic. Anul trecut, accidentarea a fost destul de gravă, ea ratând Turneul Campioanelor. De data aceasta, Halep a ales să se protejeze pentru următoarele două turnee, extrem de importante de la Beijing şi Turneul Campioanelor.

"Este o accidentare la spate. Cred că mai degrabă la muşchi, însă nu ştiu sigur acum. Nu am făcut un control amănunţit. La 4-4, 0-30, după lovitura de <backhand> am simţit o înţepătură. Nu ştiu dacă este o recidivă. Pare o durere diferită, însă este în aceeaşi zonă",a spus Halep jurnaliştilor aflaţi în China, imediat după partidă.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare