Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Mladenovic: ”Fanii români au dominat sala. E greu să pierzi când îi ai alături de tine”

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Mladenovic: ”Fanii români au dominat sala. E greu să pierzi când îi ai alături de tine”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a câştigat în faţa lui Mladenovic şi a adus primul punct României în semifinala contra Franţei.

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial, în primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre Franţa şi România.

La finalul meciului, campioana noastră s-a declarat foarte fericită de rezultat, dar a recunoscut că a avut în faţă un meci destul de greu: ”A fost un meci dificil, am avut emoţii, este întotdeauna greu să joc pentru ţară, cu aşa public este greu să renunţi şi să pierzi. Mă bucur că au venit şi pot să spun că au dominat sala astăzi.

Terenul a fost un pic greu, puţin ud. Şi ea are un joc dificil, schimbă ritmul foarte des, dar spre final am început să domin şi să găsesc ritmul. Mi-au fost greu să îmi controlez emoţiile, dar a fost bine pe final şi asta e tot ce contează” a declarat fostul număr 1 mondial.

Setul I a fost foarte disputat şi echilibrat în prima sa parte. Halep a condus cu 40-0 pe serviciul rivalei şi în primul ghem şi în al treilea, dar Mladenovic a revenit şi a câştigat aceste ghemuri. În cele din urmă, Halep a reuşit break-ul la 2-2, dar nu l-a păstrat, pierzându-şi imediat serviciul. Ghemul care a rupt meciul a fost următorul, Mladenovic a avut cinci mingi de a face 4-3, le-a ratat pe toate şi Halep a fructificat a doua minge de rebreak şi a preluat ea conducerea cu 4-3. Fostul lider WTA nu a mai lăsat apoi jocul din mână şi a luat setul, cu 6-3, după 54 de minute.

Setul al doilea a fost unul fără istoric, Halep a pierdut doar un ghem la 1-0, şi a reuşit break-uri la 2-1 şi 4-1, punând capăt meciului după 6-1 şi după o oră şi 40 de minute de joc

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare