Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria de la Australian Open: "Am fost mai puternică, m-am descurcat bine în setul al doilea". Acuză dureri înainte de următorul meci

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria de la Australian Open: "Am fost mai puternică, m-am descurcat bine în setul al doilea". Acuză dureri înainte de următorul meci

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe americanca Jennifer Brady, ocupanta locului 49 în clasamentul mondial, scor 7-6 (5), 6-1, în primul tur al turneului de la Australian Open. La final, fostul lider mondial a oferit prima reacţie.

Simona Halep, prima victorie la Australian Open

Românca a defilat în setul al doilea, încheiat cu 6-1, dar în primul a avut serios de muncă, totul fiind decis în tie-break. După calificarea în turul al doilea la Australian Open, Halep s-a declarat mulţumită de modul în care a jucat: "A fost un meci dur. Sunt fericită că am trecut de acest meci, sunt încrezătoare şi mă simt bine în Australia, ca de obicei. Cred că în al doilea set m-am simţit mai bine, am simţit că o mişc pe teren mai mult, am fost mai puternică, m-am descurcat bine în setul al doilea", a declarat Halep, imediat după meci.

Simona Halep acuză mici dureri la încheietura mâinii şi speră să-şi revină până la următoarea partidă: "În 2018, în primul tur, m-am acidentat. Mă doare puţin încheietura, dar nu m-am gândit la asta, trebuie să mă recuperez pentru turul al doilea", a mai spus românca. 

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a fost şi el inclus în discurs: "Este un sentiment frumos că e din nou lângă mine. În fiecare secundă simt că e lângă mine", a încheiat Simona. 

În turul al doilea, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Harriet Dart (Marea Britanie, locul 173 WTA) şi Misaki Doi (Japonia, locul 82 WTA).

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep australian openreactie simona halep australian opensimona halep jennifer brady 

viewscnt
Articole similare