Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria entuziasmantă din sferturi. Mesaj EMOŢIONANT pentru Darren Cahill: "M-a făcut un om mai bun!"

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria entuziasmantă din sferturi. Mesaj EMOŢIONANT pentru Darren Cahill: "M-a făcut un om mai bun!"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Anett Kntaveit din Estonia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open.

La finalul unui meci absolut perfect, Simona Halep a fost aplaudată la scenă deschisă de publicul prezent pe Rod Laver Arena. De numai 54 de minute a avut nevoie campioana noastră pentru a trece de estonianca Anett Kontaveit, iar la interviul de după meci, Halep a fost întrebată, mai în glumă, mai în serios, dacă se grăbea să ajungă undeva: "Nu m-am grăbit. Va mulţumesc pentru astăzi, vă mulţumesc pentru fiecare zi. Este o plăcere să joci aici şi sunt fericită să o pot face în faţa unui asemenea public. M-am simţit foarte bine, mă simt puternică pe picioare, am fost concentrată şi îmi place enorm să joc aici la Melbourne" a mărturisit Simona.

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru antrenorul ei: "Darren Cahill m-a făcut un om mai bun!"

Halep va evolua în semifinale cu învingătoarea din meciul Garbine Muguruza (Spania), locul 32 WTA - Anastasia Pavliucenkova (Rusia), locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30. Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 1,04 milioane de dolari australieni (700.000 de dolari americani) şi cu 780 de puncte WTA.

Campioana noastră a explicat că s-a pregătit intens pentru turneul din Australia: "Am lucrat mai mult în extrasezon, pentru prima dată poate în cariera mea. Am simţit că trebuie să mă concentrez mai mult şi mă simt mult mai puternică decât pâna acum"

Apoi, i-a emoţionat pe fani şi pe toţi cei prezenţi la arenă printr-un mesaj de suflet adresat antrenorului său: "Darren e foarte important pentru mine. Am lucrat mult la atitudinea mea, la jocul meu, iar azi sunt o persoana mai buna datorita lui şi apoi o jucatoare mai buna. Mă intelege si asta face ca totul sa mearga mai bine. Australia e a doua mea casa, mă simt ca făcând parte din  aceasta comunitate pentru ca antrenorul meu e de aici. Poate ca voi repeta performanta din 2018" a mai adăugat Simona Halep.

Cu mult umor, foarte relaxată şi extrem de sigură pe ea, Simona Halep a recunoscut că nu va urmări duelul care îi va aduce o adversară de top în semifinale: "M-a rănit foarte mult meciul din finala de anul trecut, cu Wozniacki. Vreau să mă concentrez pe următorul meci, dar nu voi urmări semifinala cealălaltă. Cred că mă voi relaxa şi voi face ceva cumpăraturi. Mâine mă voi gândi la meci" a mai spus Halep. Adversara Simonei se va alege din meciul Garbine Muguruza (32 WTA) şi Anastasia Pavlyuchenkova 

Afla mai multe despre: simona halepaustralian opendarren cahill 

viewscnt
Articole similare