Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Soranei Cîrstea după ce a câştigat turneu de la Istanbul: "Sper că mă voi întoarce să apăr titlul!"

Prima reacţie a Soranei Cîrstea după ce a câştigat turneu de la Istanbul: "Sper că mă voi întoarce să apăr titlul!"

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, numărul 67 WTA, a câştigat finala de la Istanbul după ce a trecut de Elise Mertens, lucul 17 WTA, cu 6-1, 7-6 (3).

La finalul partidei, Sorana a declarat că nu se aştepta să câştige acest trofeu şi a ţinut să le multumească organizatorilor. De asemenea, ea a promis că va reveni la anul pentru a-şi apăra titlul. 

"Vreau să mulţumesc echipei mele, că au rămas alături de mine zilnic, chiar dacă nu sunt o persoană cu care se lucrează uşor. Vreau să o felicit şi pe Elise, felicitări pentru tot, ai o carieră extraordinară.

Sunt foarte fericită pentru câştigarea acestui trofeu. Sincer, nu mă aşteptam, aşa că sunt de două ori mai fericită. Mulţumesc, de asemenea, organizatorilor. Sper că mă voi întoarce să apăr titlul", a spus Sorana Cîrstea. 

În vârstă de 31 de ani, Sorana Cîrstea mai are în palmares un trofeu WTA la simplu, cel obţinut la Taşkent în 2008. Ea a mai jucat trei finale pe care le-a pierdut, în 2007 la Budapesta, în 2013 la Toronto şi în 2019 la Taşkent. Ca urmare a succesului de la Istanbul, Cîrstea va urca pe locul 58 WTA.

Afla mai multe despre: sorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare