Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a UEFA după scandalul biletelor de la partida Austria - Macedonia de Nord: ”Vom găsi o soluţie la meciurile viitoare”

Prima reacţie a UEFA după scandalul biletelor de la partida Austria - Macedonia de Nord: ”Vom găsi o soluţie la meciurile viitoare”

EURO 2020

Comentarii

UEFA a oferit o primă reacţie în urma scandalului cu biletele de la partida Austria - Macedonia de Nord.

Fanii şi foştii jucători naţionalei au fost revoltaţi când au observat cum s-au împărţit biletele la prima partidă de la un turneru final din România, Austria - Macedonia de Nord. La aceasta, Generaţia de Aur a României a primit bilete la tribuna a doua, în timp ce mai mulţi politicieni au stat la secţiunea VIP.

UEFA a oferit un răspuns acum, prin care dezvăluia că din pricina restricţilor anti-Covid, nu au existat destule bilete la lojă şi pentru gloriile Rmâniei. Însă, forul conducător al fotbalului european a afirmat că va încerca să găsească o soluţie la meciurile viitoare.

Prima reacţie a UEFA după scandalul biletelor

”Pentru fiecare meci de la Euro 2020, majoritatea biletelor de la VIP sunt date ţărilor ce joacă (Austria şi Macedonia de Nord în cazul meciului de pe 13 iunie 2021). Restul sunt distribuite între guvern, parteneri comerciali, UEFA, oraşul gazdă, asociaţia gazdă şi structura locală de organizare.

Din pricina măsurilor anti-Covid, capacitatea tribunii VIP din Bucureşti este redusă semnificativ. Aşadar, numărul de bilete disponibile pentru FRF şi structura de organizare locală a fost foarte scăzut.

UEFA se va consulta cu Federaţia Română de Fotbal pentru a încerca să găsească o soluţia ca un număr cât mai mare de legende să poată veni la meciurile următoare, în cele mai bune condiţii”, se arată într-un mail trimis de UEFA, postat de Facebook de Violeta Moroianu.

Afla mai multe despre: scandal bileteaustria macedonia de norduefaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare