Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din partea ATP după acuzaţiile de violenţă domestică aduse lui Alexander Zverev: ”Avem responsabilitatea de a fi atenţi”

Prima reacţie din partea ATP după acuzaţiile de violenţă domestică aduse lui Alexander Zverev: ”Avem responsabilitatea de a fi atenţi”

Tenis

Comentarii

Acuzat de violenţă domestică de către fosta sa iubită, Olga Sharypova, campionul olimpic şi numărul 4 mondial Alexander Zverev, se află acum sub privirea atentă a ATP, care a deschis luni o anchetă internă. Directorul general al organizaţiei, Massimo Calvelli, a oferit o primă reacţie din partea ATP.

Lumea tenisului a rămas şocată luni, când acuzaţiile la adresa lui Alexander Zverev au ieşit la suprafaţă. De abia devenit campion olimpic şi ajuns pe poziţia a patra în clasamentul ATP, sportivul neamţ a fost acuzat de fosta prietenă de violenţă domestică, fapt ce a declanşat o anchetă în jurul său.

Massimo Calvelli a oferit o primă reacţie în cazul tenismenului de 24 de ani. Directorul general al ATP a dezvăluit că organele competente investighează situaţia şi garantat că acuzaţiile vor fi tratate cu cea mai mare seriozitate.

Prima reacţie din partea ATP după acuzaţiile de violenţă domestică aduse lui Alexander Zverev

Ca organizaţie, recunoaştem că trebuie să facem mai multe ca să asigurăm toate persoanele implicate în tenisul profesionist că sunt protejate şi se simt în siguranţă. Recomandările acestui raport ne vor ajuta să dezvoltăm o nouă abordare solidă în ceea ce priveşte acest subiect. Ne luăm angajamentul să facem progrese şi suntem conştienţi ştim că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte.

Acuzaţiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase şi avem responsabilitatea să fim foarte atenţi. Sperăm ca investigaţia noastră să ne permită să identificăm lucrurile care au avut loc şi să determinăm măsurile care se pot lua ulterior”, a declarat Massimo Calvelli.

Afla mai multe despre: alexander zverevatpmassimo calvelli 

viewscnt
Articole similare