Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din Spania. Nicolae Dică nu e supărat că a pierdut amicalul cu Mexic U23: „Au fost multe lucruri pozitive”

Prima reacţie din Spania. Nicolae Dică nu e supărat că a pierdut amicalul cu Mexic U23: „Au fost multe lucruri pozitive”
Comentarii

România U23 a pierdut amicalul de la Marbella împotriva selecţionatei Mexic U23, scor 0-1.

Prima reacţie din Spania. Nicolae Dică nu e supărat că a pierdut amicalul cu Mexic U23: „Au fost multe lucruri pozitive”

Fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică sunt în Spania, în această perioadă, unde pregătesc Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sâmbătă, tricolorii au jucat împotriva mexicanilor, iar următorul meci va fi împotriva Australiei, pe 8 iunie.

Nicolae Dică, cel care a stat pe banca tehnică la acest amical, a vorbit despre debutul cu stângul al tricolorilor.

„Au fost multe lucruri pozitive, am făcut presing sus şi am recuperat multe mingi. Am avut reacţie dupa pierderea mingilor. Am avut o posesie bună în prima repriza, dar nu ne am creat ocazii. Am făcut o greşeală la golul lor şi ne-a costat.



Trebuie sa fim concentraţi când ajungem în ultimii 30 de metri ca sa reuşim sa marcam din doua ocazii, ca mexicanii. Nu ştiu câţi titulari avem acum pentru Jocurile Olimpice, depinde de ce jucători vom acea atunci. Fără să mă gândesc, spun că nu sunt aici: Coman, Hagi, Man sau Mihăilă.

„Indiferent cine va merge la Jocurile Olimpice, mă refer la jucători, trebuie să mergem cu obiectivul de a câştiga o medalie”

Mexic are o echipa foarte bună, jucători născuţi 97, 98 şi 99. Noi avem şi 2000, şi 2001... Eu vreau mai mult de la această echipă, sper să câştigăm cu Australia. Indiferent cine va merge la Jocurile Olimpice, mă refer la jucători, trebuie să mergem cu obiectivul de a câştiga o medalie”, a reacţionat Nicolae Dică imediat după eşecul cu Mexic (0-1), la întrebările Gazetei Sporturilor.

Marius Marin: „Sunt jucători care vin din vacanţă, cum e şi cazul meu. Mexicanii au jucat până de curând în meciuri oficiale”

Căpitanul Marius Marin a tras concluziile meciului: „A fost un joc bun de pregătire, cu un adversar foarte bun. Cred că am arătat atitudine. Mexicul a venit cu aproape toţi jucătorii care vor fi la Olimpiadă.

Am început bine, am controlat meciul, dar nu am avut prospeţime în ultimii metri ca să punem mai multă presiune. În repriza a doua s-a văzut că am făcut pasul înapoi. Sunt jucători care vin din vacanţă, cum e şi cazul meu. Mexicanii au jucat până de curând în meciuri oficiale".


 

Afla mai multe despre: romania u23nicolae dicamexic u23 

viewscnt
Articole similare