Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din tabăra CFR-ului după egalul cu Sevilla! Deac: "Vorbeam în timpul meciului să nu ne retragem, dar ne-au forţat. Ne-au ţinut în jumătatea noastră!"

Prima reacţie din tabăra CFR-ului după egalul cu Sevilla! Deac: "Vorbeam în timpul meciului să nu ne retragem, dar ne-au forţat. Ne-au ţinut în jumătatea noastră!"

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac (34 de ani) a fost primul care a reacţionat după egalul obţinut de CFR Cluj, 1-1 în Gruia cu FC Sevilla. Decarul clujenilor a marcat din penalty şi, la flash-interviul de după partidă, a spus că s-a simţit o presiune uriaşă după reuşita sa. Deac a mai spus că el şi colegii săi nu şi-au dorit să se retragă, dar andaluzii i-au forţat prin jocul lor.

Deac a marcat golul CFR-ului dintr-un penalty acordat de centralul Deniz Aytekin, în minutul 59. S-a terminat 1-1, după ce En-Nesyri a egalat, în minutul 83.

"Am încercat să ne batem cu ei, am reuşit să marcăm. După ce am marcat, ne-am retras. Sunt o echipă cu calitate foarte mare, ne-au ţinut în jumătatea noastră. A picat acel gol. Păcat, mai era puţin. Cred că era bine să rămânem cât mai sus. Sevilla e o echipă de valoare şi vrei, nu vrei, împinge jocul. Chiar vorbeam în timpul jocului să nu ne retragem, să stăm cât mai sus.

Mergem la ei, unde se câştigă foarte greu. Noi nu avem nimic de pierdut. Sevilla e clar favorită. E clar că trebuie să jucăm fotbal, trebuie să arătăm că suntem echipa campioană. Eu cred că această echipă nu se va da bătută"
, a spus Deac, la finalul partidei, la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte VAR-ul, Ciprian Deac a spus: "Într-adevăr (VAR-ul i-a ajutat). Eu am încredere în arbitri de la noi din ţară. E clar, cu acest VAR se vor face mai puţine greşeli", a mai spus Ciprian Deac.

Returul se va juca pe "Ramon Sanchez-Pizjuan", joia viitoare, pe 27 februarie, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare