Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din tabăra Realului după demiterea lui Solari: "Sunt convins că vei fi un antrenor mare, pentru că meriţi"

Prima reacţie din tabăra Realului după demiterea lui Solari: "Sunt convins că vei fi un antrenor mare, pentru că meriţi"

Real Madrid

Comentarii

Santiago Solari, despre care iniţial s-a crezut că va fi un interimar la Real Madrid, nu a avut parte de un sezon complet, dar cu toate acestea a petrecut 132 zile pe banca clubului din capitala Spaniei, perioadă în care şi-a lăsat amprenta asupra unor jucători, atât în mod pozitiv, cât şi în mod negativ.

Conflictul lui Santiago Solari cu Isco este arhicunoscut, iar mijlocaşul spaniol ar putea fi principalul beneficiar al revenirii lui Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu. Totuşi, Solari, în vârstă de 42 de ani, le-a dat ocazia şi unor tineri să se afirme într-o echipă uriaşă cum este cea a Realului, la cel mai înalt nivel. 

Este cazul şi fundaşului stânga, Sergio Reguilon, debutat la 22 de ani în echipa mare a Realului de către Solari, după ce brazilianul Marcelo nu a mai reprezentat o soluţie viabilă. Reguilon a postat pe Twitter un mesaj emoţional, prin care îi mulţumeşte pentru tot lui Solari: "Îi sunt etern recunoscător antrenorului care a crezut în mine să joc în prima echipă a lui Real Madrid. Profesional şi personal este top. Sunt convins că vei fi un antrenor mare, pentru că meriţi. Îţi mulţumesc pentru că ai crezut în mine, mister". 

20 de meciuri a jucat Reguilon în acest sezon, reuşind să ofere şi trei assist-uri. 

Afla mai multe despre: reguilonreal madridsantiago solari 

viewscnt
Articole similare