Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre conducerea Universităţii Craiova după ce Gigi Becali a spus că-l returnează pe Andrei Vlad: "Îmi place. L-aş lua"

Prima reacţie dinspre conducerea Universităţii Craiova după ce Gigi Becali a spus că-l returnează pe Andrei Vlad: "Îmi place. L-aş lua"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, e încântat să-l aibă înapoi pe Andrei Vlad. Portarul celor de la FCSB a comis încă o eroare, iar Gigi Becali a recunoscut că a luat legătura cu Mihai Rotaru pentru a-l returna.

FCSB şi Universitatea Craiova pot face încă un transfer

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că trece la măsuri dure după ce echipa a suferit una dintre cele mai mari umilinţe din istoria participărilor europene. În turul secund preliminar Conference League, echipa condusă de Dinu Todoran a fost eliminată de Şahtior Karagandy, în urma loviturilor de departajare. La primul gol al partidei de la Erevan, Andrei Vlad a comis o eroare. A scăpat mingea în faţă, iar un adversar a deschis scorul. 

După meci, Gigi Becali a pus sub semnul întrebării statutul lui Andrei Vlad la echipă, mai ales că nu e la prima greşeală. Mai mult, a anunţat că e dispus să-l cedeze înapoi la Universitatea Craiova, de unde consideră că "l-a furat". Acum, mingea e în terenului Mihai Rotaru. 

De altfel, Sorin Cârţu a afirmat că şi-ar dori ca portarul să revină în Oltenia: "Pe cine? Îmi place Vlad. Eu l-aş lua. Dacă ar vrea să vină, l-aş lua. Îmi place Vlad", a declarat preşedintele Universităţii Craiova la Pro X.

De asemenea, oficialul a comentat şi schimbul de jucători dintre cele două rivale. Ionuţ Vînă vine pe "Ion Oblemenco", la schimb cu Ivan Mamut şi Andrei Burlacu: "De Vînă avem nevoie la mijlocul terenului, creează superioritate, ştie să dribleze. Vreau să vină cu un plus, cu apariţii lângîă aytacantul central, ştie jocul, are o şcoală bună făcută la Hagi. Să joace cu curaj, oricum", a mai spus Cârţu. 

De la FCSB urmează să plece Ondrasek şi Vucur, aşa cum a anunţat omul de afaceri care conduce cu mână de fier la FCSB. Gigi Becali a susţinut că cei doi nu-şi mai au locul în lot, întrucât făceau parte dintr-o strategie în care echipa ar fi jucat în competiţiile europene. 

 

 

 

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbuniversitatea craiovasorin cartugigi becali 

viewscnt
Articole similare