Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre Dinamo după ce cluburile au votat scenariul prin care "câinii" retrogradează din Liga 1: "Cum să facă aşa ceva? Nu mai înţeleg nimic"

Prima reacţie dinspre Dinamo după ce cluburile au votat scenariul prin care "câinii" retrogradează din Liga 1: "Cum să facă aşa ceva? Nu mai înţeleg nimic"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, a oferit prima reacţie dinspre clubul din "Ştefan cel Mare", după ce a fost ales scenariul prin care "câinii" pot retrograda direct din Liga 1.

Gigi Mulţescu, stupefiat de scenariul ales pentru play-out

"Ce decizie s-a luat? Am fost la antrenament…

Nu ştiam. Doar în play-out? Of… Cum să facă aşa ceva? Trebuia să ia în calcul tot campionatul. Doar meciurile din play-out? Păi, noi mai avem de jucat. Păi, dacă nu mai avem când să jucăm… nu este egalitate de şanse şi această decizie nu stă în picioare. Degeaba au votat cluburile pentru că eu sper că cei de la LPF şi FRF nu vor ratifica…. Eu ştiu, nici nu mai ştiu ce să spun. Nu mi se pare corect!

Dacă se juca tot sezonul… Dar acum, când nu s-a jucat din cauza pandemiei, ce facem? Calculăm cum ne vine nouă? Nu cred că este o chestie reală. Nu mai vorbesc de faptul că trebuia să joc astăzi şi au mutat meciul şi se joacă mâine. Este o mare bramburelă, nici nu mai ştii ce se întâmplă… Noi nu ne uităm ce au făcut celelalte ţări? Austria a închis campionatul pentru un singur caz şi nu a retrogradat nimeni. În Turcia la fel… Ce vorbim? La noi se putea face aşa… Promovau două echipe şi ultima din Liga 1 juca baraj cu locul 3 din Liga 2. Nu erau aşa multe echipe dezavantajate, iar celor de pe ultimul loc li se mai dădea o şansă… Nu mai înţeleg nimic… Nu are rost…", a declarat antrenorul dinamovist pentru ProSport. 

Dinamo şi Chindia Târgovişte, retrogradate direct în urma scenariului votat

Ultimele meciuri din actualul play-out vor avea loc miercuri, începând cu ora 17:00, iar acestea vor putea fi urmărite pe Telekom Sport. Anunţul a picat cum nu se poate mai rău pentru Dinamo, care are şi cinci meciuri în minus faţă de celelalte cluburi şi care acum va retrograda direct, în urma decizie voturilor tuturor cluburilor din Liga 1. 

La finalul votului, a fost ales scenariul de clasificare în urma punctelor per meci acumulate în play-out, iar acesta le dezavantajează pe Dinamo, Chindia Târgovişte, care retrogradează direct, şi pe Sepsi sau Poli Iaşi, întrucât una dintre ele va ajunge la baraj, la finalul meciurilor de mâine. 

Dinamo mai poate salva ce se poate din acest sezon, doar dacă prinde locul de baraj, în urma meciurilor de miercuri. Dacă alb-roşii înving Viitorul şi Sepsi pierde cu Academica Clinceni, atunci Dinamo ajunge pe locul şase, iar covăsnenii retrogradează direct. 

 

Afla mai multe despre: gigi multescudinamo,  

viewscnt
Articole similare