Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre FRF după startul ratat din preliminarii! Explicaţiile după ruşinea cu Armenia: "Deranjant, dezamăgitor" EXCLUSIV

Prima reacţie dinspre FRF după startul ratat din preliminarii! Explicaţiile după ruşinea cu Armenia: "Deranjant, dezamăgitor" EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a oferit primele declaraţii dintre Casa Fotbalului, după startul ratat al naţionalei în cadrul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Andrei Vochin s-a arătat încântat de golul lui Dennis Man din Benevento - Parma, scor 2-2, şi a susţinut că fostul fotbalist de la FCSB şi Valentin Mihăilă vor marca mai mult pe viitor: "E îmbucurătoare reuşita lui Man, iar speranţa mea e peste trei ani. Nu mă aşteptam să fie titular, mă aşteptam ca Mihăilă să fie titular. Man a fost titular cu Armenia, iar Mihăilă a jucat doar 15 minute. De fiecare dată când joacă Man şi Mihăilă mă aştept să marcheze, sunt în atac, sunt în prim plan când ajunge mingea în faţă. Au calitate de marcatori. Vor începe să dea goluri", a declarat Andrei Vochin.

Primele explicaţii dinspre FRF despre echipa naţională

Andrei Vochin a oferit primele explicaţii dinspre FRF, după victoria cu 3-2 în faţa Macedoniei de Nord şi înfrângerile cu Germania şi Armenia, 0-1, respectiv 2-3. 

"Jucătorii sunt ultimii vinovaţi de ce se întâmplă. Ei trebuie aduşi în starea de meci de care e nevoie. Deranjant pentru mine sau dezamăgitor e că în fiecare meci cel mai bun jucător a fost Niţă. El e constant. Mă uit pe cifre, le consult şi le las acolo. 

La modul general, ce mi-a sărit în ochi după meciul cu Macedonia de Nord a fost că numărul ocaziilor de gol au fost mai mari în dreptul adversarilor, deşi am câştigat acel meci. Acel indice, la următoarele meciuri, a fost dublu, nu doar că a fost mai mare, în favoarea adversarilor. Cu Germania e de înţeles, dar cu Armenia e deranjant, că ajungi să ai jumătate din ocaziile adversarilor. 

Cu Macedonia de Nord a fost acea cădere, care s-a repetat şi cu Armenia, şi cu Irlanda de Nord, şi cu Norvegia, şi cu Daum. Au tot fost lucrurile astea şi întrebarea e: e o problemă fizică? Mentală? Generală de cădere la nivelul grupului? Greul e la sfârşit, nu în prima parte. Până şi pentru suporteri e mai greu. E un consum nervos pe care trebuie să-l gestionezi în ultimul sfert de oră. 

A mai fost o chestie de care mi-a fost teamă. Stanciu, un jucător pe care-l vedem cu realizări, e bun, în minutul 70 cade fizic. Pentru mine, când îmi fac analiza mea, mă uit şi văd că Stanciu nu poate juca trei meciuri la rând şi unul de 90 de minute", a mai spus Andrei Vochin.  

Naţionala României e pe locul al patrulea în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Islanda. De cealaltă parte, Joaquin Caparros a dus-o pe Armenia pe primul al grupei, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, locul secund, şi Germania, locul al treilea, ambele cu şase puncte. 

 

Afla mai multe despre: andrei vochinromaniaechipa nationalafrffrf echipa nationalaromania cupa mondiala 2022 

viewscnt
Articole similare