Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie dinspre FRF după tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială 2022: "Putem visa chiar la o calificare directă". Analiza făcută de Mihai Stoichiţă

Prima reacţie dinspre FRF după tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială 2022: "Putem visa chiar la o calificare directă". Analiza făcută de Mihai Stoichiţă
Comentarii

Directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, crede că ne vom lupta cu Islanda şi Macedonia de Nord pentru locul secund al grupei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Reacţia FRF după aflarea grupei pentru Cupa Mondială din Qatar

România a fost repartizată în Grupa J în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii se vor lupta pentru calificarea la turneul final cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Cum arată grupele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

„Nu e cea mai rea grupă pentru noi. Dacă baţi echipele de sub tine, îţi câştigi dreptul la baraj. Trebuie să câştigi puncte cu formaţiile de sub tine. Ne vom bate pentru calificare cu Islanda şi Macedonia de Nord, sigur. Islanda e într-o schimbare de generaţie, vor apărea 4-5 jucători noi faţă de meciurile cu noi, pe Armenia o cunoaştem, iar Macedonia de Nord, într-adevăr, este o surpriză acum pe plan european, fiind calificată la Euro. 

Să vedem şi cum e ţintarul partidelor. Contează, de exemplu, să nu ai meci în Islanda într-un sezon rece, sunt multe lucruri care trebuie analizate în perioada următoare. 

Am încredere că putem obţine locul doi, trebuie să revină la un moment dat şi normalitatea în fotbalul din România. Şi, de ce nu?, - putem visa chiar la o calificare directă, deşi Germania este favorită certă, trebuie să o spunem”, a declarat Stoichiţă pentru Gazeta Sporturilor. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaromaniacampionatul mondial 2022 

viewscnt
Articole similare