Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce avionul care îl ducea pe Sala la Cardiff a DISPĂRUT de pe radar: "Suntem foarte îngrijoraţi!"

Prima reacţie după ce avionul care îl ducea pe Sala la Cardiff a DISPĂRUT de pe radar: "Suntem foarte îngrijoraţi!"

Campionate

Comentarii

Preşedintele clubului Cardiff City, Mehmet Dalman, a declarat, marţi, că oficialii grupării galeze sunt foarte îngrijoraţi pentru soarta fotbalistului Emiliano Sala, care se afla în avionul dispărut, luni seară, la Alderney.

"Suntem foarte îngrijoraţi după ce am aflat de avionul care a pierdut legătura cu radarul. Aşteptăm mai multe informaţii, dar suntem extrem de preocupaţi de siguranţa lui Emiliano Sala", a declarat Dalman.

Avionul privat în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost dat dispărut, luni seară, după ce s-a pierdut contactu cu controlorii de trafic în jurul orei 21.00. Operaţiunile de căutare au început în zona Alderney. Sala, coechipier cu Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes, se îndrepta spre Cardiff, unde semnase un contract cu echipa Cardiff City.

Argentinianul de 28 de ani semnase cu Cardiff pentru 15 milioane de lire sterline şi fusese la Nantes pentru a-şi lua rămas bun de la coechipierii săi.



Pentru căutarea avionului au fost mobilizate două elicoptere şi mai multe vase, în zona Guernesey-Alderney. În avionul privat, pe lângă pilot şi Sala se mai afla încă o persoană.

Poliţia din Guernesey a anunţat că deocamdată nu s-a găsit nimic de către echipele de căutare.

Afla mai multe despre: sala 

viewscnt
Articole similare