Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce CFR Cluj a fost eliminată din Champions League! Antrenorul lui Dinamo Zagreb e convins: "Azi am fost mai buni"

Prima reacţie după ce CFR Cluj a fost eliminată din Champions League! Antrenorul lui Dinamo Zagreb e convins: "Azi am fost mai buni"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, consideră că echipa sa a fost mai bună decât CFR Cluj în meciul din Gruia, în urma căruia campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League.

VIDEO CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (Debeljuh 90+3, Pereira 64 / Gojak 14, Kasrati 79)

Deşi Dinamo Zagreb a jucat în inferioritate numerică, Zoran Mamic a afirmat că echipa sa a fost mai bună şi puţin mai norocoasă. De asemenea, a admirat CFR Cluj: 

"Am fost sigur că vom avea şanse în prelungiri. Asta a fost, am ajuns la penalty-uri, e o loterie. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-am calificat. Ne-am adaptat la situaţia cu coronavirusul. Ştiu că CFR e un club bun, Cluj a făcut un sezon bun, extraordinar, în special în Europa League. E o echipă cu jucători experiementaţi, dar azi am fost mai buni şi puţin mai norocoşi", a declarat antrenorul lui Dinamo Zagreb. 

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

CFR Cluj va continua competiţiile europene, urmând să evolueze în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare