Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce cinci jucători de la Petrolul Ploieşti au fost infectaţi cu noul coronavirus: "Vor fi internaţi. Cineva din club a adus virusul"

Prima reacţie după ce cinci jucători de la Petrolul Ploieşti au fost infectaţi cu noul coronavirus: "Vor fi internaţi. Cineva din club a adus virusul"

Petrolul

Comentarii

Şeful DSP Prahova, Bogdan Nica, a confirmat informaţiile obţinute de Telekom Sport, în privinţa celor cinci persoane infectate cu noul coronavirus, de la Petrolul Ploieşti. Meciul din Liga 2, dintre UTA Arad şi Petrolul Ploieşti, urmează să fie amânat.

Cinci cazuri de coronavirus la Petrolul Ploieşti

Liga 2 primeşte o lovitură dură, înainte de începutul play-off-ului pentru promovare. Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că cinci persoane de la Petrolul Ploieşti au fost infectate cu noul coronavirus. Testele au fost efectuate miercuri, iar rezultatele pozitive au sosit joi, cu o zi înainte de reluarea Ligii 2. 

O primă reacţie în privinţa situaţiei de la Petrolul Ploieşti a venit din partea şefului DSP Prahova, Bogdan Nica, cel care a explicat ce urmează să se întâmple. Acesta a dat vina pe relaxarea survenită în ultima perioadă şi a susţinut că o persoană din club a fost sursa infectării:

"Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacţii nu doar din lot, ci şi la nivel de club şi familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret.

Cert este că cei 5 jucători vor fi internaţi la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieşit cu toţii negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat şi ajungem la astfel de situaţii complicate", a spus Bogdan Nica, şeful DSP Prahova, pentru Gazeta Sporturilor. 

Partida cu UTA Arad va fi amânată. Partida cu arădenii ar fi urmat să se dispute sâmbătă, de la ora 17:00, la Arad. 

Programul primei etape din play-off-ul Ligii 2:

Vineri, 3 iulie

  • 17:00 Turris - FC Argeş, Telekom Sport 1

Sâmbătă, 4 iulie

  • 17:00 UTA - Petrolul, Telekom Sport 1

Marţi, 7 iulie

  • 20:00 CS Mioveni - Rapid, Telekom Sport 1

Clasament play-off Liga a II-a:

  • 1. AFC UTA Arad - 25 de puncte
  • 2. CS Mioveni - 20 de puncte*
  • 3. AFC Turris-Oltul - 20 de puncte*
  • 4. FC Argeş - 19 puncte
  • 5. FC Petrolul - 19 puncte
  • 6. FC Rapid - 19 puncte*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului după înjumătăţire

Echipele clasate pe primele două locuri la finalul play-off-ului vor promova direct în Liga I, în timp ce ocupanta poziţiei a treia va disputa o "dublă" de baraj cu locul 6 din play-out-ul Ligii I. Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga I se vor disputa pe 5 şi pe 9 august 2020.

Afla mai multe despre: petrolul ploiesticoronaviruscoronavirus petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare