Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce Ricardinho ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19: "Probabil ne vom mai lovi de astfel de cazuri pe parcursul sezonului"

Prima reacţie după ce Ricardinho ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19: "Probabil ne vom mai lovi de astfel de cazuri pe parcursul sezonului"

FC Voluntari

Comentarii

Bogdan Apostu, unul dintre cei mai cunoscuţi agenţi din fotbalul românesc, a confirmat informaţia depistării pozitive a fotbalistului Ricardinho de la FC Voluntari.

Liga 1 ar putea avea primul caz de coronavirus. Fundaşul dreapta al lui FC Voluntari, Ricardinho, este suspect de infectare cu noul virus.

Impresarul Bogdan Apostu, invitat în studioul Telekom Sport, spune totuşi că este vorba despre un prim test (rapid) pe care l-a făcut portughezul, care va mai fi supus imediat altor teste. Momentan, Ricardinho este doar suspect şi nu a intrat în contact cu niciun coleg de echipă:

"E adevărat, la acest prim test el a ieşit pozitiv. Dar probabilitatea este de 40% la acest prim test. Se aşteaptă al doilea test pentru a se confirma cu o probabilitate mai mare. Probabil că mâine vom avea rezultatul final. Ei au făcut testele separat, nu au interacţionat unii cu alţii. E izolat oricum, nu s-a întâlnit cu nimeni, pentru că abia a venit din Portugalia. FC Voluntari nu a intrat încă în cantonament, deci iată că se respectă aceste protocoale. La fel cum fac şi alte cluburi din prima ligă din ce ştiu eu. Probabil ne vom mai lovi de astfel de cazuri pe parcursul sezonului, pentru că mi se pare inevitabil" a mărturisit Bogdan Apostu, la Telekom Sport.

Ricardinho, suspect de coronavirus

Ricardinho, pe numele său complet Ricardo José Veiga Varzim Miranda, are 26 de ani şi a ajuns la FC Voluntari în 2018, după ce a evoluat timp ce cinci ani pentru Gil Vicente. Are 8 meciuri disputate în acest sezon în Liga 1, un gol şi o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: ricardinhobogdan apostucovid 19 

viewscnt
Articole similare