Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce România şi-a aflat grupa din preliminariile Cupei Mondiale din 2022! "E clar că nu le convine jocul nostru. Putem ajunge la baraj"

Prima reacţie după ce România şi-a aflat grupa din preliminariile Cupei Mondiale din 2022! "E clar că nu le convine jocul nostru. Putem ajunge la baraj"
Comentarii

Fostul internaţional Aurel Ţicleanu a oferit o primă reacţie, după ce România a fost repartizată în Grupa J, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

România se luptă pentru calificare cu Germania şi Islanda! Cum arată grupele din preliminariil Campionatului Mondial din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. 

Aurel Ţicleanu a analizat grupa tricolorilor: "Putea fi mai rău, cred că depinde de noi. Dacă jucătorii vor juca la echipele lor, dacă generaţia aceasta nouă va trece examenul. Insist să spun că depinde de noi. Dacă vom fi într-un moment bun, foarte aproape de potenţialul nostru maxim, putem strânge punctele necesare care să ne ducă la baraj. Nici nu trebuie să fim la potenţialul nostru maxim! 

Cred în şansa noastră, mă întorc la această generaţie care nu ne poate lăsa la faza de turneu final din Italia, trebuie să mai dea o pagină, să vină la momentul prezent şi să ne facă să visăm, să fim prezenţi la Cupa Mondială. Trebuie să ne câştigăm la baraj dreptul de a fi în Qatar, la o Cupă Mondială de poveste, iar noi să însoţim echipa României acolo. Foarte greu luăm puncte Germaniei. I-am bătut cu 5-1 la Bucureşti, e clar că nu le convine jocul nostru. E foarte greu, e marea favorită, dar e importantă încrederea pe care o vom câştiga după meciurile cu outsiderii", a spus Ţicleanu, la TVR 2, imediat după tragerea la sorţi.

Afla mai multe despre: romaniacupa mondialagrupa romania 

viewscnt
Articole similare