Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie după înfrângerea suferită de CSM Bucureşti în Liga Campionilor: "Nu credeam că am putea pierde de această manieră. Să nu uităm asta! "

Prima reacţie după înfrângerea suferită de CSM Bucureşti în Liga Campionilor: "Nu credeam că am putea pierde de această manieră. Să nu uităm asta! "

Handbal

Comentarii

Ştefan Birtalan a încercat să găsească o explicaţie pentru cea mai dură înfrângere a lui CSM Bucureşti din grupele Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti nu a avut nicio şansă, sâmbătă, în deplasarea cu Ferencvaros Budapesta, scor 22-33 (9-19), în cea de-a cincea etapă din Grupele Principale ale Ligii Campionilor.

 "Tigroaicele" au clacat în Ungaria, în faţa echipei care a intrat cu un singur punct în Grupele Principale: "Nu credeam că am putea pierde de această manieră, deşi Ferencvaros e o echipă în formă. Din păcate, azi nu ne-a ieşit nimic. Echipa CSM Bucureşti este în urma unui campionat mondial solicitant, pentru că au fost multe jucătoare acolo. Şi echipa Ungariei a avut jucătoare acolo, dar vă spun că în sport poţi prinde o astfel de pasă proastă. Rar se întâmplă, dar e meritată victoria lui Ferencvaros. Îmi pare rău să spun asta, dar aşa e în sport. Se mai întâmplă. Să nu uităm că şi CSM traversează o perioadă dificilă, cu un campionat început nu atât de bine, dar după şi-a revenit.

Trebuie să avem încredere, că încă mai sunt multe jocuri, care ne pot face să uităm această zi neagră. Trebuie să luăm în considerare tot. Nu doar noi jucăm handbal, mai sunt şi alte echipe bune. Sunt echipe numeroase, care joacă un handbal bun. Fiecare meci e important şi fiecare meci trebuie tratat cu multă seriozitate", a declarat Ştefan Birtalan pentru Telekom Sport. 

În urma acestei înfrângeri, CSM Bucureşti este pe ultimul loc în prima grupă, cu 3 puncte. Metz conduce grupa cu 8 puncte, fiind urmată de Esbjerg (6 puncte), Kristiansand (5 puncte), Rostov - Don (5 puncte) şi Ferencvaros (3 puncte).  

 

viewscnt
Articole similare
Emma Răducanu a fost întrebată direct dacă va fi antrenată de Darren Cahill: ce...