Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie oficială a celor de la PAOK după ce Răzvan Lucescu i-a anunţat că pleacă la Al Hilal. Cine i-ar putea lua locul

Prima reacţie oficială a celor de la PAOK după ce Răzvan Lucescu i-a anunţat că pleacă la Al Hilal. Cine i-ar putea lua locul

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a surprins pe toată lumea când a anunţat că pleacă de la PAOK Salonic, după ce a primit o ofertă de la Al Hilal. Până şi cei de la PAOK au fost prinşi pe picior greşit şi presa din Grecia publică un răspuns scurt oferit de ”alb-negri”.

Răzvan Lucescu a făcut istorie la PAOK, echipă la care a reuşit să câştige campionatul şi Cupa. În această perioadă, ”alb-negrii” se pregătesc pentru Champions League, astfel că nimic nu anunţa o schimbare pe banca tehnică. Mai ales că Răzvan Lucescu îşi prelungise în urmă cu o lună contractul cu PAOK.

Totuşi, oferta de 4 milioane de dolari pe sezon venită de la Al Hilal l-a făcut pe Răzvan Lucescu să-şi schimbe opţiunile. Presa din Grecia a publicat acum primul răspuns oferit de PAOK, după ce a apărut informaţia că antrenorul român va pleca: ”PAOK este în căutare de antrenor”, este singurul semn oficial venit dinspre campioana Greciei.

Site-ul gazzetta.gr scrie că o opţiune ar veni din interiorul clubului. Pablo Garcia, antrenor care a obţinut rezultate bune cu PAOK U19, ar putea fi promovat. În acelaşi timp, jurnaliştii greci scriu că acesta ar putea fi doar o variantă de interimar şi Ivan Savvides ar putea aduce un antrenor din Portugalia, Spania, Rusia sau chiar Grecia.

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare