Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie oficială a lui Ciprian Marica după scandalul în care a fost implicat. Mesajul postat de fostul fotbalist pe reţele sociale

Prima reacţie oficială a lui Ciprian Marica după scandalul în care a fost implicat. Mesajul postat de fostul fotbalist pe reţele sociale

Diverse

Comentarii

Ciprian Marica (34 de ani) a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook un mesaj legat de scandalul în care a fost implicat recent, după ce a fost prins în flagrant la hotel cu nevasta unuia dintre prietenii săi. Fostul atacant şi-a recunoscut greşeala, dar s-a arătat nemulţumit de felul în care a fost tratat subiectul.

La câteva zile după ce pe internet a apărut un filmuleţ cu el fiind prins în flagrant la hotel cu nevasta unuia dintre prietenii săi, Marica a oferit o reacţie oficială legată de tot scandalul. Unul dintre golgheterii naţionalei, Ciprian Marica a spus chiar că, după tot scandalul, se gândeşte să-şi lanseze propria linie de prosoape.

Redăm mai jos, în integralitate, mesajul postat de Ciprian Marica pe pagina de Facebook.

"Orice faptă bună trece foarte uşor neobservată. Orice greşeală ajunge foarte uşor pe prima pagină.



Dar dacă ştiam că e nevoie de 4h şi nu de ani de muncă, sacrificii şi rezultate pentru a fi cine aţi făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca şi performanţă în schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu poziţia mea oficială, prilej cu care sper că familia şi apropiaţii mei să nu mai fie hărţuiţi după declaraţii sau ştiri fabricate pe surse.

Dacă ştiam că astfel de subiecte intră la categoria “interes naţional”, aş fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa naţională, fiecare gol, fiecare proiect susţinut de Fundaţia Ciprian Marica, fiecare investiţie cu bani munciţi să fie presărată cu scandal.

Omul este suma acţiunilor sale - ce a făcut, ce poate face, ce lasă moştenire. Nimic altceva. A tuturor acţiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea!

Mi-am trăit cariera între aplauze şi înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceţi şi victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greşit, dar care au suferit deja destul de pe urma greşelii altora?

Da. Am greşit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăieşte fără să ştie într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greşeală. Să nu vă aşteptaţi la alte reacţii din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulţumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susţinem nişte tineri talentaţi.

Aveţi grijă de voi! Mi-aş fi dorit să vă urez să fiţi mai buni! Dar asta e! Să fiţi sănătoşi!"
, a scris Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: ciprian maricareactiescandal 

viewscnt
Articole similare