Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie oficială a lui Genk după evoluţiile senzaţionale ale lui Ianis pentru Rangers. Ce le-a transmis Hagi jr în iarnă

Prima reacţie oficială a lui Genk după evoluţiile senzaţionale ale lui Ianis pentru Rangers. Ce le-a transmis Hagi jr în iarnă

Stranieri

Comentarii

Genk a oferit prima explicaţie oficială după ce Ianis Hagi s-a transferat la Glasgow Rangers. Dimitri De Conde, directorul sportiv, a explicat motivul pentru care Ianis n-a primit mai multe şanse la Genk.

Ianis Hagi s-a transferat în vara trecută la Genk, după evoluţii foarte bune la Campionatul European de Tineret. Mijlocaşul român a plecat atunci în Belgia cu mari speranţe, mai ales că Genk are o reputaţie de club care formează mari jucători. Ianis a avut vara trecută mai multe oferte tentante, dar ales Genk tocmai din acest motiv.

Dar socotelile nu i s-au potrivit. Ianis Hagi a primit puţine şanse, deşi a avut momente foarte bune atunci când a jucat. În cele din urmă, în această iarnă, a cerut să fie cedat la o echipă care să-i ofere mai multe şanse. A ajuns la Glasgow Rangers, unde Steven Gerrard îi acordă foarte multă încredere şi unde, până acum, a reuşit să impresioneze.

Întrebat despre motivul pentru care Ianis n-a primit mai multe şanse la Genk, Dimitri De Conde - directorul sportiv al clubului belgian - spune că a fost vorba în primul rând de concurenţa cu Junya Ito. Apoi, susţine că Ianis a fost cel care în această iarnă a cerut să plece la alt club: ”El a cerut să plece. La Rangers el joacă acum pe partea dreaptă. Noi îl avem acolo pe Junya Ito. Se descurcă atât de bine încât nu i-am putut oferi garanţii lui Hagi”, a declarat

Rangers vrea să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi

Mijlocaşul de 21 de ani a reuşit să iasă în evidenţă la Rangers şi deja i-a încântat de suporteri cu realizările sale. Mai ales după ”dubla” din turul cu Sporting Braga şi după pasa genială reuşită în manşa secundă, situaţii care au calificat-o practic pe Rangers în optimile Europa League.

Cei de la Glasgow Rangers sunt foarte mulţumiţi de impactul pe care l-a avut transferul lui Ianis Hagi şi deja au început să-i folosească imaginea pentru produse promoţionale. În plus, sunt şanse foarte mari să-i achite clauza pentru un transfer definitiv. Glasgow Rangers are prima opţiune pentru transferul lui Ianis Hagi şi trebuie să achite 5 milioane de euro dacă vor să-l cumpere în vară.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare