Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie oficială de la Cluj! Bogdan Mara a confirmat venirea lui Petrescu la CFR: ”Va sta pe bancă la următorul meci”

Prima reacţie oficială de la Cluj! Bogdan Mara a confirmat venirea lui Petrescu la CFR: ”Va sta pe bancă la următorul meci”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a confirmat oficial venirea lui Dan Petrescu. Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a recunoscut că Dan Petrescu va conduce echipa în acest final de playoff.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de vineri dimineaţă, Dan Petrescu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj. Sosirea ”Bursucului” a fost confirmată şi de Bogdan Mara.

Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu, urmeaza sa semneze un contract cu CFR Cluj, va fi noul nostru antrenor. Nu pot sa va dau detalii legate de durata contractului pana nu semneaza, vom anunta printr-un comunicat de presa. Important este ca va fi antrenorul nostru si va sta pe banca de la urmatorul meci", a declarat Bogdan Mara, la ProX.

Fostul mare internaţional român încă mai are contract cu echipa chineză GZ Hengfeng, dar are o clauză potrivit căreia poate pleca oricând doreşte, detaliu dezvăluit de Telekom Sport.

Obiectivul lui Dan Petrescu la CFR

Cu Dan Petrescu antrenor, CFR Cluj a cucerit titul de campioană în sezonul trecut, însă "Bursucul" nu a mai apucat să antreneze echipa în preliminariile Champions League, după ce a semnat cu gruparea chineză Guizhou Hengfeng. A fost înlocuit cu Edward Iordănescu, care a fost demis însă după doar trei partide la gruparea din Gruia.

Acum, obiectivul lui Petrescu va fi clar: cucerirea titlului şi obţinerea calificării în grupele unei competiţii europene, fie că vorbim de Champions League sau Europa League.

CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu un avans de 4 puncte faţă de următoarea clasată, Craiova, şi cinci faţă de ocupanta locului 3, FCSB.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj,  

viewscnt
Articole similare