Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima super lovitură pe care a reuşit-o CFR Cluj după ce a luat titlul. Este pentru prima dată în istoria clubului când semnează un asemenea contract

Prima super lovitură pe care a reuşit-o CFR Cluj după ce a luat titlul. Este pentru prima dată în istoria clubului când semnează un asemenea contract

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit prima lovitură după ce a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României. Clubul din Gruia a semnat un contract de sponsorizare cu Nike şi a renunţat astfel la colaborarea cu Joma. Este pentru prima dată în istoria clubului când CFR Cluj are sponsor tehnic şi nu plăteşte astfel pentru echipament.

CFR Cluj a câştigat un nou titlu de campioană, după ce s-a impus cu 3-1 în faţa Craiovei şi a devenit tot mai atractivă pentru sponsori. Looksport.ro anunţă că CFR a reuşit prima lovitură şi a semnat un contract de sponsorizare cu Nike, companie ce o îmbracă şi pe FCSB.

CFR Cluj, prima lovitură după ce a luat titlul. Nike a devenit primul sponsor tehnic din istoria clubului

Campioan României a colaborat în ultimii trei ani cu Joma, care livra însă echipamentul contra cost. Acum, CFR Cluj a semnat un contract de sponsorizare cu Nike, care va asigura echipament în valoare de 250.000 de euro. Este pentru prima dată în istoria clubului când CFR Cluj va plăteşte pentru echipamentul sportiv. Potrivit looksport.ro, contractul cu Nike a fost semnat pe cinci ani. Primul rând de echipament va fi complet vişiniu, al doilea va avea culoare albă şi al treilea rând va fi în culoare neon.

Compania americană de echipament sportiv le mai îmbracă în Liga 1 pe FCSB şi pe Viitorul. Însă echipa lui Gigi Becali plăteşte o parte din echipament şi cealaltă parte este sponsorizată de Nike. Viitorul plăteşte integral pentru echipamentul pe care-l primeşte de la Nike.

CFR Cluj ar putea semna şi cu alţi sponsori

În ultimii trei ani, cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a dominat categoric fotbalul din România. În plus, a punctat şi în cupele europene, unde în ultimul sezon a ajuns până în 16-imile Europa League, unde a fost cu greu eliminată de FC Sevilla.

Performanţele reuşite de CFR Cluj au făcut-o interesantă şi pentru companiile care vor să-şi promoveze imaginea prin asocierea cu echipe de fotbal. Campioana României ar putea reuşi astfel o nouă lovitură. Sociologul şi politicianul Vasile Dâncu, apropiat de conducerea lui CFR Cluj, a dezvăluit pentru Fanatik.ro că o mare fabrică de medicamente ar vrea să investească în echipa din Gruia.

”Mai e o fabrică mare de medicamente care vrea să vină ca sponsor. Nu s-a pus niciodată problema de vânzare. Eu nu am auzit. Sunt discuţii la club cu vreo doi sponsori mari care să vină lângă NTT Data”, a spus Vasile Dâncu pentru Fanatik.ro.

 

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare