Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima super lovitură pe care Joan Laporta a reuşit-o la FC Barcelona. Jucătorul şi-a dat acordul să se transfere în vară pe Camp Nou

Prima super lovitură pe care Joan Laporta a reuşit-o la FC Barcelona. Jucătorul şi-a dat acordul să se transfere în vară pe Camp Nou

Campionate

Comentarii

Joan Laporta ar fi reuşit prima super lovitură după ce a redevenit preşedinte la FC Barcelona. Publicaţia AS susţine că Laporta a ajuns la un acord cu Aguero, care îşi termină în vară contractul cu Manchester City.

FC Barcelona reuşeşte să dea prima lovitură pentru următorul sezon, deşi situaţia clubului este sub orice critică. Spaniolii de la AS susţin că Sergio Agüero şi-a dat acordul să vină pe Camp Nou.

Prima super lovitură reuşită de Laporta. Aguero şi-a dat acordul să se transfere la FC Barcelona

În vârstă de 32 de ani, Aguero îşi termină în vară contractul cu Manchester City şi nu este interesat să şi-l prelungească. Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, a speculat momentul şi AS.com susţine că a reuşit să ajungă la un acord cu starul argentinian.

Aguero ar urma să semneze cu Barcelona până în 2023 şi ar fi primit promisiunea că s-ar transforma uşor-uşor într-un secund al antrenorului principal. Atacantul de 32 de ani a fost încântat de perspective şi şi-ar fi dat acordul pentru acest transfer.

De fapt, Laporta speră într-o dublă lovitură odată cu această mutare. În primul rând, Aguero ar rezolva mare parte din problemele pe care FC Barcelona le are în atac, acolo unde a rămas un gol odată cu plecarea lui Suarez la Atletico Madrid.

În al doilea rând, Joan Laporta speră că venirea lui Kun Aguero l-ar convinge pe Lionel Messi să semneze un nou contract cu FC Barcelona. Colegi de cameră la naţionala Argentinei, Aguero şi Messi sunt prieteni foarte buni. În autobiografie, Aguero a scris despre Messi că îi este ”ca un frate”.

Laporta încearcă şi a doua super lovitură

Transferul lui Kun Aguero nu înseamnă că FC Barcelona va renunţa la intenţia de a-l aduce pe Erling Haaland, noua senzaţie a fotbalului mondial. Laporta şi-a făcut un obiectiv din a-l transfera pe atacantul Borussiei Dortmund şi a calculat că toată operaţiunea ar costa în jur de 100-110 milioane de euro, cu tot cu comisioane.

Transferul lui Haaland ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru FC Barcelona, în contextul în care atacantul norvegian este dorit cu insistenţă şi de rivala Real Madrid.

 

Afla mai multe despre: laporta 

viewscnt
Articole similare