Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima super lovitură pe care o negociază Rapid: ”E primul jucător pe care ni-l dorim”

Prima super lovitură pe care o negociază Rapid: ”E primul jucător pe care ni-l dorim”

Superliga

Comentarii

Rapid încearcă prima super lovitură din această vară. Victor Angelescu, finanţatorul clubului din Giuleşti, a anunţat că sunt negocieri avansate cu Cristi Săpunaru, care în prezent se află sub contract cu Kayserispor.

Rapid a revenit în Liga 1 şi conducerea clubului caută acum soluţii pentru a forma o echipă care să facă faţă în noua ligă. Cap de listă este Cristi Săpunaru, un mare rapidist şi unul dintre cei mai importanţi jucători români din ultimii 20 de ani.

Victor Angelescu spune că Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, a avut deja discuţii cu Cristi Săpunaru, însă principalul obstacol este că fundaşul în vârstă de 37 de ani are încă un an de contract cu Kayserispor.

Cristi Săpunaru, prima lovitură pe care Rapid o încearcă în această vară: ”Ni-l dorim foarte mult”

În vârstă de 37 de ani, Cristi Săpunaru este în prezent sub contract cu cei de la Kayserispor. Totuşi, Angelescu spune că fostul internaţional român a avut o discuţie cu şefii echipei din Turcia, care i-au transmis că nu mai face parte din planurile echipei.

Victor Angelescu susţine că speră că Săpunaru va ajunge la un acord pentru rezilierea contractului, caz în care ar urma să se transfere la Rapid:

”Cristi Săpunaru nu este liber de contract. Mai are un an de contract. Cei de la Kayseri au spus că nu se mai bazează pe el, dar el mai are contract. Nico (n.r. Daniel Niculae) a vorbit cu el, au o relaţie specială că se cunosc de atât timp.

În condiţiile în care el îşi va rezolva problema la Kayseri, problema în sensul în care el mai are contract şi se va ajunfge la o înţelegere, atunci noi ni-l dorim foarte mult şi sunt convins că Săpunaru va veni la noi. Nu cred că se va pune problema să meargă altundeva. E primul jucător pe care ni-l dorim. Ar fi în capul listei”, a spus Victor Angelescu la Look Sport Live.

Pe lista de transferuri a Rapidului sunt şi fraţii Herea, Claudiu (31 de ani) şi Ovidiu (35 de ani), dar Victor Angelescu spune că cei doi nu sunt o prioritate: ”Nu pot să zic că nu sunt pe lista noastră, dar nici nu pot să zic că sunt în capul listei”, a mai spus Angelescu.

În vârsă de 37 de ani, Cristi Săpunaru a fost unul dintre cei mai importanţi jucători români din ultimii 20 de ani. Vârful carierei l-a atins la FC Porto, alături de care a reuşit să 3 titluri în Portugalia, două Cupe, două Supercupe şi, cel mai important, Cupa UEFA, în 2011.

Săpunaru are în palmares şi titlul cu Rapid (2007), plus o Supercupă a României (2008).

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare