Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima super lovitură pe care Petrescu o reuşeşte la Kayserispor: ”Este sigur că va juca acolo”. Turcii transferă unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Prima super lovitură pe care Petrescu o reuşeşte la Kayserispor: ”Este sigur că va juca acolo”. Turcii transferă unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu este foarte aproape să dea prima lovitură la Kayserispor. Antrenorul român a insistat pentru transferul lui Damjan Djokovic şi negocierile sunt foarte avansate. Presa din Turcia a dezvăluit şi suma pe care CFR Cluj ar urma să o primească, un milion de euro.

Dan Petrescu este pe cale să realizeze primul transfer important la Kayserispor. Presa din Turcia anunţă că negocierile pentru transferul lui Damjan Djokovic sunt foarte avansate şi nu este exclus ca jucătorul să fie anunţat în zilele următoare. Mijlocaşul croat este unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu şi consideră că-l poate ajuta să salveze echipa de la retrogradare.

Dan Petrescu, prima lovitură la Kayserispor. Negocieri avansate pentru transferul lui Djokovic

Dan Petrescu a semnat pe un an şi jumătate cu Kayserispor şi are o misiune foarte dificilă. Fostul antrenor al lui CFR Cluj trebuie să salveze echipa de la retrogradare, care până acum a avut un parcurs dezastruos. Kayseri se află abia pe locul 18 în Turcia, din 20, poziţie care duce în liga secundă. Distanţa până la prima poziţie care asigură salvarea este de trei puncte.

Este motivul pentru care Dan Petrescu încearcă să transfere jucători pe care îi cunoaşte, astfel încât să nu aibă nevoie de o perioadă prea mare de adaptare la filosofia sa. Damjan Djokovic se încadrează perfect în planurile lui Dan Petrescu, mai ales că cei doi au colaborat excelent la CFR Cluj. Ar fi prima lovitură pe care Petrescu o reuşeşte la Kayserispor.



Potrivit gazetedamga.com.tr, negocierile pentru transferul lui Damjan Djokovic sunt foarte avansate şi se discută despre suma de un milion de euro, preţ stabilit de CFR Cluj: ”Nu s-a ajuns la un acord, dar este sigur că experimentatul jucător va purta tricoul reprezentantei din Antatolia Centrală”, scriu jurnaliştii turci.

Impresarul lui Damjan Djokovic confirmă lovitura pe care o încearcă Dan Petrescu

Costi Pilici, managerul mijlocaşului de 30 de ani, a confirmat pentru gazetedamga.com.tr că Djokovic este foarte încântat de oferta de transfer făcută de Kayserispor. Pilici susţine că şi Al-Dhafra a vrut să-l transfere, însă Damjan Djokovic a refuzat să meargă în Emiratele Arabe:

”Damjan iubeşte Turcia. Şi vrea să vină aici. Are relaţii foarte bune cu turcii şi este gata să joace în Superliga. Negocierile continuă. Al-Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, a făcut o ofertă, dar el a refuzat să joace acolo”, a declarat Costi Pilici pentru gazetedamga.com.tr.

Damjan Djokovic a fost dorit şi de Marius Şumudică la Gaziantep, însă negocierile pentru transfer au picat după ce antrenorul român a fost îndepărtat de la echipă.

În vârstă de 30 de ani, Damjan Djokovic este unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Liga 1. S-a transferat la CFR Cluj în septembrie 2017, după ce s-a despărţit de Rijeka şi s-a impus în grupul jucătorilor importanţi din lotul campioanei României.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare