Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima surpriză a lui Contra pentru amicalele cu Israel şi Suedia: ”Este un vis devenit realitate. Sunt foarte bucuros”

Prima surpriză a lui Contra pentru amicalele cu Israel şi Suedia: ”Este un vis devenit realitate. Sunt foarte bucuros”

Superliga

Comentarii

Alex Mitriţă a fost chemat în premieră la naţională, veste pe care a primit-o după Viitorul - CS U Craiova 0-0. Mijlocaşul Craiovei spune că este un vis devenit realitate.

Alex Mitriţă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei în acest sezon şi Cosmin Contra a decis să-l testeze în amicalele cu Israel şi cu Suedia. Mijlocaşul de 23 de ani a primit vestea imediat după meciul cu Viitorului şi spune că este un vis împlinit. Mai ales că va avea ocazia să joace la el acasă, la Craiova, unde se va disputa meciul cu Suedia:

”Acum am aflat. Sunt foarte bucuros. Sunt foarte bucuros că voi face acest pas la echipa naţională. Îmi doream foarte mult să ajung acolo şi îi mulţumesc lui Mister că a avut încredere în mine. Sunt două meciuri importante pentru naţională, cu siguranţă vor fi jucători noi şi sperăm să ne descurcăm cât mai bine. Este un vis pentru mine să joc pentru naţională, acasă, la Craiova”, a declarat Mitriţă pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul Craiovei a vorbit şi despre egalul cu Viitorul, un meci în care Craiova a ratat o lovitură de la 11 metri: ”Era important să câştigăm, nu am avut un joc foarte bun în această seară. Viitorul a avut un joc foarte bun. Singurul lucru care putea să ne scoate era penalty-ul. Nu trebuie să-i dăm în cap lui Zlatinski, acesta este fotbalul”, a mai spus Mitriţă.

Afla mai multe despre: alex mitritacs u craiovaliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare