Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ŢEAPĂ luată de Rapid în această iarnă? ”Nu mi-a plăcut deloc până acum!” | EXCLUSIV

Prima ŢEAPĂ luată de Rapid în această iarnă? ”Nu mi-a plăcut deloc până acum!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost cea mai activă echipă din Superligă pe piaţa transferurilor în această iarnă. A investit peste 2.500.000 de euro, însă nu toţi jucătorii par să se fi adaptat la cerinţele antrenorului Cristiano Bergodi.

În această iarnă, Dan Şucu şi Victor Angelescu au decis să nu se mai uite la bani şi să întărească semnificativ echipa. 

I-au adus pe Ermal Krasniqi (CFR Cluj, 1.000.000 de euro), Cătălin Vulturar (Lecce, 400.000 de euro), Borisav Burmaz (400.000 de euro, Vozdovac), Marian Aioani (Farul, 400.000 de euro), Florent Hasani (300.000 de euro, FK Tirana), plus alţi 250.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Claudiu Petrila, de la CFR Cluj.

  • Cătălin Vulturar a fost trimis sub formă de împrumut la UTA Arad, până în vară, pentru a căpăta mai multă experienţă la nivel de seniori.

Florent Hasani, prima ”ţeapă” din această campanie?

Dintre jucătorii aduşi în această iarnă, unul pare să nu-şi fi găsit locul în echipă. A primit minute suficiente să-şi demonstreze calităţile, valoarea, însă ”explozia” sa întârzie să apară.

Fostul jucător al Rapidului, Ovidiu Herea, a recunoscut că este dezamăgit de ceea ce a arătat Florent Hasani în cele cinci partide în care jucat pentru formaţia giuleşteană. A oferit un assist în victoria cu FCU Craiova, scor 4-3, însă pare prea puţin pentru mulţi dintre fanii echipei.

Nici Cristiano Bergodi nu pare foarte mulţumit de Hasani. În primele jocuri, Florent era titularizat. În ultimele patru runde: a prins un minut cu Oţelul, doar banca cu CFR Cluj, şi câte 12-13 minute cu Hermannstadt şi Poli Iaşi.

”Mie nu mi-a plăcut Hasani până acum. Nu s-a integrat în jocul echipei până în momentul de faţă. Nu a arătat bine de când a venit.

Petrila a încercat, Funsho s-a zbătut, dar fără realizări. Oaidă n-a intrat foarte bine. A avut şi acea intervenţie ratată la golul de 2-1. Ar fi trebuit să intre mai hotărât, să pună piciorul”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florent hasanifk tiranakosovodan sucu 

viewscnt
Articole similare