Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima vedetă care vrea să plece de la CFR după demiterea lui Şumudică. Explozie de nervi la adresa conducerii

Prima vedetă care vrea să plece de la CFR după demiterea lui Şumudică. Explozie de nervi la adresa conducerii

CFR Cluj

Comentarii

O vedetă de la CFR Cluj ar putea să plece în perioada următoare după ce Marian Copilu, de care se simte foarte apropiat, a fost demis de Neluţu Varga.

CFR Cluj trece printr-un scandal rar chiar şi pentru fotbalul românesc. Imediat după eşecul cu 1-2 în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, Neluţu Varga a anunţat prin intermediul presei că îi demite pe Marius Şumudică, pe juristul Ioan Ivaşcu şi pe Marian Copilu.

Vineri, situaţia a devenit şi mai complicată. Marius Şumudică şi jucătorii n-au fost lăsaţi să intre în baza de pregătire, deşi avea programat un antrenament la ora 11:00.

În toată această nebunie, una dintre vedetele lui CFR Cluj ar putea pleca în perioada următoare. Jucătorul este foarte apropiat de Marian Copilu, motiv pentru care a şi semnat cu CFR Cluj şi a avut o explozie de nervi în momentul în care el şi colegii săi n-au fost primiţi în cantonament.

Prima vedetă de la CFR care ar putea pleca după demiterea lui Şumudică: ”Nu mai vin!”

Giedrius Arlauskis a revenit în primăvară la CFR Cluj, după ce şi-a reziliat contractul cu arabii de la Al Shabab. Motivul pentru care s-a întors în Gruia a fost relaţia foarte strânsă pe care o are cu Marian Copilu.

Drept urmare, portarul în vârstă de 33 de ani a fost cel mai vocal în momentul în care a aflat despre deciziile lui Neluţu Varga.

La întâlnirea de vineri dimineaţă, din magazinul oficial al clubului, Arlauskis l-a asigurat pe Şumudică de toată susţinerea şi a fost foarte critic la adresa conducerii, mai ales pentru îndepărtatea lui Marian Copilu.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Arlaukis, care a fost un car de nervi, a lăsat de înţeles că vrea să plece de la CFR Cluj după ce Marian Copilu a fost demis:

”Pe noi nu ne-a anunţat nimeni nimic. Trebuia să ne sune aseară şi să ne spună că să nu mai ascultăm de Copilu şi de Şumi. Noi am auzit la televizor că Şumudică şi Copilu au fost demişi [...] Eu fără Marian nu văd viitorul echipei.

Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să-mi dau demisia. Forţa noastră şi în teren, şi în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. Nu e de vină antrenorul.

A mai fost plecat Marian, 3 luni de zile, şi a fost circ. Dacă ne cheamă patronul, mergem toţi! Nu are cum să ne dea afară pe toţi! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecaţi”, a fost o parte din discursul pe care Arlauskis l-a ţinut în şedinţa de ieri dimineaţă, din magazinul clubului.

6 titluri de campion are Arlauskis în Liga 1: 4 cu CFR Cluj, unul cu Urziceni şi unul cu FCSB. Este unul dintre cei mai valoroşi străini care au jucat în fotbalul românesc.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare