Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima veste bună a anului pentru Dinamo. Fanii au sărit din nou în ajutorul clubului şi vor aduce o sumă uriaşă de bani în Ştefan cel Mare

Prima veste bună a anului pentru Dinamo. Fanii au sărit din nou în ajutorul clubului şi vor aduce o sumă uriaşă de bani în Ştefan cel Mare
Comentarii

Fanii lui Dinamo au sărit din nou în ajutorul clubului şi vor aduce 800.000 de euro în Ştefan cel Mare.

Fanii lui Dinamo din nou în ajutorul clubului

Fanii dinamovişti, înscrişi în Programul DDB, anunţă că vor semna două contracte de sponsorizare, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro.

"Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, aşa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale!

Prima VESTE BUNĂ a anului

Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB.

Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înţeles.

Câteva detalii acum.

Cele două mari companii îşi vor lega numele de comunitatea DDB.

Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an!

Devenim din ce în ce mai puternici, aşadar!

În discuțiille cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională.

Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM.

La fiecare meci, biletele suporterilor vor participa la o tombolă publică în urma căreia câștigătorul va primi un autoturism de culoare roșie inscripționat pe alb cu “ProgramDDB”.

Câștigătorul va alege jucătorul sau legenda dinamovistă care să-i aducă mașina acasă sau să i-o înmâneze, dacă va fi vorba de un câștigător din afara țării, care va fi invitat la București pentru a-și primi premiul.

Tragerea la sorți și înmânarea autoturismului vor fi evenimente publice.

Dacă vom juca în Play-off vor fi 12 autoturisme, dacă vom juca în play-out vor fi mai multe autoturisme, pentru că se vor disputa mai multe meciuri. Valoarea unui autoturism va fi de cel puţin 12.000 €.

FAPTE, NU VORBE

În vară vă anunțam că de la 10.000 de socios în sus DDB are puterea să preia și să țină clubul în Liga 1. Nu atât prin sumele generate de cotizații, cât prin faptul că devenim un partener foarte atractiv pentru piața din România.

Acum suntem peste 12.000 de socios și a sosit timpul ca această Comunitate Socios să și primească, nu numai să dea", se arată într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hâldan.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB.

Afla mai multe despre: dinamo ddb 

viewscnt
Articole similare