Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima veste bună de la revenirea lui Petrescu. A semnat cu CFR Cluj! Lovitură importantă dată de campioana României

Prima veste bună de la revenirea lui Petrescu. A semnat cu CFR Cluj! Lovitură importantă dată de campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat încă o lovitură după revenirea lui Dan Petrescu. Vinicius şi-a prelungit contractul cu gruparea din Gruia.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că am prelungit contractul cu Paulo Vinicius, unul dintre cei mai constanţi fundaşi din Liga 1!

”Fundaşul CFR-ist va rămâne în Gruia pentru încă un sezon şi va pune umărul la atingera obiectivelor noastre! Multă baftă "Vini" şi cât mai multe realizări în tricoul "alb-vişiniu"!” se arată într-un comunicat oficial emis de campioana României.

Paolo Vinicius este un fundaş de origine braziliană, care a sosit la CFR în 2017 de la Apollon Limassol. A mai jucat în cariera sa la Gremie Inhumense, Santa Clara, Leixoes, Uniao Leiria, Braga sau Boavista. Pentru campioana României Paolo Vinicius a marcat primul său gol într-un meci cu Sepsi Sf. Gheorghe. A câştigat deja un titlu de campion al României în sezonul trecut, dar şi Supercupa României în 2018.

Este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România şi la un moment dat s-a vorbit despre interesul vicecampioanei FCSB pentru el. În sezonul trecut a fost inclus în echipa ideală a sezonului după ce a contribuit la câştigarea titlului de către gruparea clujeană. 

Afla mai multe despre: paolo vinicius 

viewscnt
Articole similare