Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima veste bună pentru Florin Andone! Ce se întâmplă cu atacantul român după ce lucrurile s-au complicat la Galatasaray

Prima veste bună pentru Florin Andone! Ce se întâmplă cu atacantul român după ce lucrurile s-au complicat la Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) a primit o veste bună din partea lui Galatasaray, club la care a fost împrumutat până în vara anului 2020 de la Brighton. Recuperarea atacantului român, după accidentare, decurge mai bine decât se aşteptau medicii, iar conducerea îl poate păstra până la finalul perioadei contractuale.

Florin Andone poate rămâne la Galatasaray

Brighton l-a trimis pe Andone în Turcia, unde românul are parte de o concurenţă puternică, după ce şi Radamel Falcao a ajuns la Galatasaray. După accidentarea columbianului, Andone a devenit titular, dar şi românul s-a accidentat. În meciul cu Gaziantep, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept.

Deşi conducerea lui Galatasaray a anunţat că l-ar putea trimite mai repede pe Andone l-a Brighton, în iarnă, se pare că turcii s-au răzgândit. Românul are şanse mari să revină la începutul anului 2020, iar vestea i-a luat prin surprindere şi pe oamenii din conducerea grupării Cim Bom Bom, conform aslanarenasi.com.

Momentan, decizia în privinţa lui Andone e discutată în interiorul clubului, iar atacantul va primi un răspuns în curând în privinţa rămânerii la Istanbul. 

2 goluri în 6 meciuri a reuşit Andone la Galatasaray

Afla mai multe despre: florin andonegalatasarayflorin andone galatasarayaccidentare florin andone 

viewscnt
Articole similare