Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima victimă după umilinţa Realului din Ligă. Jucătorul a fost dat de gol chiar de nevastă

 Prima victimă după umilinţa Realului din Ligă. Jucătorul a fost dat de gol chiar de nevastă

Real Madrid

Comentarii

Zilele lui Marcelo la Real Madrid sunt numărate. Ajuns rezervă de lux în mandatul lui Santiago Solari, fundaşul brazilian este decis să se despartă de campioana în exerciţiu a Europei.

Plecarea lui Marcelo a devenit clară imediat după eliminarea Realului din optimile de finală UEFA Champions League, când soţia fotbalistului, actriţa Clarice Alves, a postat un citat elocvent pentru această situaţie.
 
Când cineva te tratează ca pe una dintre multele opţiuni, ajută-i şi fă-le decizia mai uşoară eliminându-te din ecuaţie. Uneori trebuie să nu-ţi pese, indiferent cât de mult te-ar durea. Pentru că uneori poţi însemna atât de puţin pentru cineva care înseamnă totul pentru tine.
 
Nu e mândrie, e respect de sine! 
 
Nu te aştepta să vezi schimbări pozitive în viaşa ta când eşti înconjurat de oameni negativi. (...) Cunoaşte-ţi valoarea şi ceea ce ai de oferit şi nu te mulţumi niciodată cu mai puţin decât ceea ce meriţi", a fost postarea soţiei lui Marcelo, citat din Marc Chernoff, autor de carţi de dezvoltare personală.
 
Despre viitorul lui Marcelo, presa din Italia speculează că ar fi legat de al lui Cristiano Ronaldo, la Juventus. Cei doi au fost cei mai buni prieteni în vestiarul Realului şi au pus umărul la seria de trei trofee consecutive în UEFA Champions League.
 
În cei 12 ani petrecuţi la Madrid, Marcelo a cucerit de patru ori Liga Campionilor, a luat patru titluri de campion, două Cupe şi trei Supercupe ale Spaniei, dar şi patru trofee ale Cupei Mondiale a Cluburilor.

Afla mai multe despre: marceloreal madridjuventustransfer 

viewscnt
Articole similare