Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima victorie a celor de la Dinamo în grupele EHF după un meci dramatic cu Nîmes. Savenco: "A fost un meci foarte greu, ne aşteptam."

Prima victorie a celor de la Dinamo în grupele EHF după un meci dramatic cu Nîmes. Savenco: "A fost un meci foarte greu, ne aşteptam."

Sporturi

Comentarii

Dinamo a câştigat acasă cu Nîmes, scor 29-27, meci în care francezii au avut şansa de a conduce şi la 4 goluri

Dinamo s-a impus la finalul unui meci extrem de greu cu momente în care fiecare echipă a avut şansa de a se desprinde chiar şi la 4 goluri. La pauză, francezii conduceau la o diferenţă de un gol. Este prima victorie a dinamoviştilor în grupe. Dinamo este la egalitate cu Nîmes însă francezii au numai două jocuri disputate în grupă în timp ce Dinamo are 3.

Dan Savenco la finalul meciului: "A fost un meci foarte greu, ne aşteptam la acest lucru. Am jucat cu o echipă foarte puternică, foarte determinată. Practic noi de la începutul sezonulu nu am fost în formulă completă, ba au fost accidentaţi, ba au fost pozitivi, ba a fost perioada cu lotul naţional şi inclusiv înainte de acest meci noi nu am reuşit să ne antrenăm în formulă completă."

Constantin Ştefan: "Trecem printr-o perioadă foarte grea, nu avem posibilitatea să aliniem toţi jucătorii pe care îi avem în lot. Am reuşit un meci bun, un meci cu determinare, cu apărare agresivă, cu portarii care şi-au făcut datoria. Sper ca de acum, pentru că intrăm să jucăm din 3 în 3 zile, să ne regăsim cadenţa pe care am avut-o sezonul trecut. Mai avem două meciuri, unul în deplasare şi unul acasă şi sper ca din aceste două jocuri să obţinem cel puţin o victorie."

Pentru Dinamo urmează o deplasare foarte grea la TATRAN Presov.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: dinamo ehfehf handbal 

viewscnt
Articole similare