Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primarul de la Clinceni, anunţ îngrijorător în legătură cu Academica! ”Există şanse să nu luăm licenţa. Sunt datorii mari la ANAF!”

Primarul de la Clinceni, anunţ îngrijorător în legătură cu Academica! ”Există şanse să nu luăm licenţa. Sunt datorii mari la ANAF!”

Academica Clinceni

Comentarii

Mai mult echipe din Liga 1 se confruntă cu probleme grave financiare, iar Academica Clinceni se confruntă, de asemenea, cu lipsa banilor.

Adrian Budeanu, primarul comunei Clinceni, a avertizat că Academica Clinceni riscă să nu termine sezonul actual din caza incapacităţii de a-şi plăti datoriile către foştii jucători şi foştii antrenori. Fosta echipă pe care Ilie Poenaru a condus-o este ultima în Liga 1 şi a fost chiar ameninţată cu depunctarea.

”Există şanse să nu luăm licenţa. Sunt datorii mari la ANAF!”

”Există riscul să nu terminăm campionatul din cauza datoriilor. Există şanse să nu luăm licenţa. Sunt datorii mari la ANAF, la jucători, la Ilie Poenaru şi Marian Dună. Săptămâna viitoare trebuie să efectuăm plăţi, altfel riscăm depunctarea. Am avut tot felul de promisiuni care n-au fost respectate. Inclusiv Liga ne-a promis că ne ajută cu sprijin financiar, chiar şi televiziunile, dar, momentan, sunt doar vorbe.

La Clinceni nu sunt datorii atât de mari ca la Dinamo sau Gaz Metan, care sunt protejate de insolvenţă. Suntem singurul caz din ţară care nu se încadrează ca şi insolvenţi. Suntem aceeaşi formă de organizare, datoriile nu sunt mari, dar cererea de intrare în insolvenţă nu a fost aprobată. Vom mai trimite una cât de curând, în speranţa că va fi aprobată.

Deci, repet, problema nu sunt datoriile mari, ci incapacitatea de a le plăti, momentan. Dacă am fi beneficiat şi noi de insolvenţă, nu am fi avut probleme. Pe noi ne-a apăsat foarte mult cazul pe care l-am avut la UEFA, cu un jucător care a jucat 47 de minute la noi. A fost vorba de o sumă mare de bani”, a declarat Adrian Budeanu, pentru playsport.ro.

Joi, Academica Clinceni a fost călcată în picioare de către Farul Constanţa, scor 2-8. Au marcat: Aghoul ’26 (penalty), Holzmann ’78 / Betancor ’13 (penalty), ’83, Iancu ’18, Grameni ’28, Nedelcu ’55, Petre ’74, Boboc ’80, Moldoveanu ‘86. Meciul a fost programat iniţial pe 29 ianuarie, dar a fost amânat după ce mai mulţi jucători de la echipa ilfoveană au fost infectaţi cu Covid-19.  

Afla mai multe despre: clinceni-liga 1-românia 

viewscnt
Articole similare