Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele critici pentru Alexandru Tudor din partea lui Gigi Becali! Vintilă şi MM Stoica, implicaţi şi ei: "Să spună că nu e in regulă"

Primele critici pentru Alexandru Tudor din partea lui Gigi Becali! Vintilă şi MM Stoica, implicaţi şi ei: "Să spună că nu e in regulă"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a tras la răspundere pe Bogdan Vintilă, Mihai Stoica şi Alexandru Tudor, pentru accidentările care au decimat lotul vicecampioanei. Cei trei sunt consideraţi oamenii săi de încredere, cu care şi-ar dori o comunicare mai bună.

FCSB, decimată de accidentări. Pe cine dă vina Gigi Becali

Unii dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui FCSB s-au accidentat, în mijlocul play-off-ului, aspect care nu i-a picat bine lui Gigi Becali. Omul de afaceri se aştepta, în cazul în care staff-ul FCSB face greşeli, ca Bogdan Vintilă, Mihai Stoica şi Alexandru Tudor să-şi facă treaba şi să-i comunice ce se întâmplă. 

Cum nu a primit niciun semnal de la cei trei, Becali le-a transmis un mesaj la TV: "Eu îl iubesc şi ţin la el (n.r - Bogdan Vintilă), dar el are o problemă, că ni se accidentează jucătorii. Asta e problema şi a lui MM. Eu i-am zis lui MM, 'Nu răspunde preparatorul, te superi, nu te superi, răspunzi tu şi Vintilă. El îţi răspunde ţie, tu mie. Voi sunteţi oamenii mei în care am avut încredere şi văd că mi se accidentează jucătorii'.

Vintilă trebuia să vorbească cu preparatorii fizici, să spună ce vrea, după aia, dacă nu el, Tudor, să spună că nu e in regulă, sau MM Stoica, e director, trebuia să le spună că nu fac bine. Acum cine să răspundă?  El trebuie să răspundă, numai că eu tot timpul pe el îl absolv de vină", a declarat Gigi Becali la PRO X. 

Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă sunt indisponibili în acest moment la FCSB, într-un moment în care vicecampioana României avea nevoie de toate forţele pentru a recupera punctele care o despart de liderul CFR Cluj. 

De asemenea, Gigi Becali nu a iertat nici staff-ul condus de antrenorul Bogdan Vintilă şi a avut o intervenţie critică la adresa acestora. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru tudorfcsbmm stoicabogdan vintila 

viewscnt
Articole similare