Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele critici pentru Hagi junior. Un nume greu din fotbalul britanic a luat cuvântul: "Atâta vorbăraie despre Ianis şi n-a arătat nimic!"

Primele critici pentru Hagi junior. Un nume greu din fotbalul britanic a luat cuvântul: "Atâta vorbăraie despre Ianis şi n-a arătat nimic!"

Stranieri

Comentarii

Chris Sutton (46 de ani), fostul mare atacant din Anglia, vine cu primele critici la adresa lui Ianis Hagi (21 de ani) după transferul la Glasgow Rangers. Deşi i-a înnebunit pe fanii echipei de pe Ibrox Park, mijlocaşul român n-a reuşit, încă, să-i ia ochii lui Sutton, fostul golghter din Premier League.

Sutton s-a uitat la meciul lui Rangers cu Kilmarnock, pierdut de protestanţi cu 2-1 după ce au condus cu 1-0, şi a spus despre Ianis că nu a arătat nimic notabil în partida din deplasare. Fostul atacant de la Blackburn sau Celtic nu a înţeles de ce se vorbeşte atât de mult şi de frumos de Ianis Hagi, după împrumutul acestuia de la Genk la Rangers.

Laudele nu au fost justificate, crede Sutton: "Atâta vorbărie despre Ianis şi nu a arătat nimic în acest meci cu Kilmarnock. La fel pot spune şi despre Ryan Kent. A venit sub formă de împrumut, a jucat extraordinar la început, dar apoi?", a spus Chris Sutton după meciul cu Kilmarnock, conform ziare.com.

Chris Sutton a jucat toată cariera în fotbalul britanic. A crescut la Norwich, a jucat pentru "canari" şi apoi a mai trecut pe la Blackburn, Chelsea, Celtic, Birmingham şi Aston Villa. S-a retras în 2007, un titlu în Premier League şi două patru titluri în Scoţia în palmares. De asemenea, Sutton a mai câştigat trei Cupe ale Scoţiei şi o Cupă a Ligii Scoţiei.

A fost golgheterul sezonului 1997/1998 din Premier League şi a fost declarat fotbalistul anului în Premier League, în 1994, pe vremea când juca la Norwich.

Ianis Hagi, din nou titular la Glasgow Rangers!

Steven Gerrard, antrenorul lui Glasgow Rangrs, l-a folosit din nou titular pe Ianis Hagi în meciul pe care echipa sa l-a pierdut, 2-1 cu Kilmarnock în deplasare. După ce a creat o ocazie imensă de gol pentru Aribo în prima repriză, în partea secundă jocul lui Ianis a fost destul de şters, astfel că Gerrard l-a scos din teren în minutul 83. Fiul lui Gică Hagi are un gol marcat în patru partide la Rangers.

Afla mai multe despre: ianis hagicritici 

viewscnt
Articole similare