Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte rostite de Dan Petrescu în vestiar, după calificarea în primăvara europeană: "Ne-a spus că nu ştie când se va mai întâmpla asta"

Primele cuvinte rostite de Dan Petrescu în vestiar, după calificarea în primăvara europeană: "Ne-a spus că nu ştie când se va mai întâmpla asta"

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a marcat primul său gol în Europa, în succesul obţinut cu 2-0 în faţa celor de la Celtic, victorie care i-a calificat pe ardeleni în primăvara europeană.

La final, Andrei Burcă a dezvăluit, printre altele, primele cuvinte rostite de Dan Petrescu în vestiar, după meciul cu Celtic.

"Primul gol în Europa şi mă bucur pentru mine, dar cel mai mult mă bucur că am reuşit să ne calificăm. S-a văzut că sunt o echipă bună, însă după pauză ne-am mobilizat foarte bine şi era păcat să ratăm această şansă de a ne califica.

Ne-a spus că nu ştie nici dânsul când o să se mai repete acest lucru, pentru că echipele din afară au foarte mulţi bani.

Suntem euforici, nu realizăm ce ni se întâmplă, dar de bine trebuie să ne trezim, pentru că trebuie să recăpătăm şi locul unu în campionat. Este o performanţă incredibilă pentru noi şi pentru România.

Am vorbit că ar fi păcat să dăm cu piciorul la acest an. Nu ne-a mai transmis nimic dânsul (n.r. - Dan Petrescu), am fost euforici şi atât.  Am jucat pentru el, pentru noi, pentru public, pentru România, pentru toată lumea. În acest meci nu a mai contat nimic, a fost vorba doar de a intra în istorie", a spus Andrei Burcă, la microfonul Telekom Sport.

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3). Sezonul acesta, CFR şi-a asigurat până acum din participarea sportivă în cupele europene (fără market pool) suma de 6,2 milioane de euro.

Campioana României nu a fost pusă la încercare de Celtic, venită la Cluj cu o echipă din care au lipsit mai mulţi titulari. Clujenii au controlat meciul de la început până la final. Ei au avut două ocazii în prima repriză, dar golurile au venit după pauză, reuşite fiind de Burcă '49 şi Djokovici '70.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare