Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte rostite de Xavi în vestiarul Barcelonei după egalul cu Benfica. Ce le-a transmis jucătorilor

Primele cuvinte rostite de Xavi în vestiarul Barcelonei după egalul cu Benfica. Ce le-a transmis jucătorilor

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) le insuflă mentalitatea câştigătoare jucătorilor tineri de la FC Barcelona. Presa internaţională a aflat care au fost primele cuvinte transmise de antrenor jucătorilor catalani după egalul cu Benfica (0-0, pe Camp Nou).

Primele cuvinte rostite de Xavi în vestiarul Barcelonei după egalul cu Benfica: "E cineva aici care nu crede că putem să câştigăm la Munchen?"

Barcelona a făcut doar egal cu Benfica, 0-0 pe Camp Nou, în etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor şi e la un pas să rateze prezenţa în fazele finale din competiţia stelelor. Conştient de situaţia grea, Xavi a încercat să-i mobilizeze pe jucători chiar după fluierul de final pentru meciul cu Bayern.

Catalanii au neapărată nevoie de victorie la Munchen pentru a se califica în fazele eliminatării din UCL: "E cineva aici care nu crede că putem să câştigăm la Munchen?", le-a spus Xavi fotbaliştilor săi, iar apoi i-a felicitat pentru angajamentul de care au dat dovadă.

În urma rezultatelor din etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor, Barcelona ocupă locul doi, cu şapte puncte, iar Benfica e a treia, cu cinci. În ultima etapă, Barcelona se deplasează la Munchen şi trebuie să câştige pentru că lusitanii joacă pe teren propriu cu Dinamo Kiev şi e de aşteptat că vor câştiga. Bayern e lider autoritar, cu 15 puncte.

 

 

Afla mai multe despre: barcelonaxavimesajjucatori 

viewscnt
Articole similare