Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale argentinianului Marco Borgnino, după mutarea la Farul. Cât a costat transferul său

Primele declaraţii ale argentinianului Marco Borgnino, după mutarea la Farul. Cât a costat transferul său

Fotbal

Comentarii

Argentinianul Marco Borgnino (25 de ani) a oferit primele declaraţii din postura de jucător al Farului Constanţa.

Mijlocaşul ofensiv se află deja în cantonamentul Farului, la Poiana Braşov, şi ia contact cu ceea ce înseamnă rigoarea mediului impus de Gheorghe Hagi.

Marco Borgnino vrea în grupele Ligii Campionilor

Marco Borgnino a mai jucat în Europa, mai exact în Portugalia, la Nacional, însă nu a confirmat aşteptările şi s-a întors rapid în Argentina.

De data aceasta, mijlocaşul speră să aibă mai mult noroc şi să ajungă cu Farul chiar până în grupele Ligii Campionilor.

Am ales Farul pentru că este o campioană, o echipă foarte mare. Ştiu tot ce s-a întâmplat anul trecut, am urmărit campionatul. Cu un antrenor de valoare foarte mare, care te ajută să alegi Farul.

Venind în Europa, pentru un jucător din Argentina este foarte bine. Şi să revin acum în Europa este un pas înainte în cariera mea.

Am văzut foarte multe meciuri pentru că ştiam că Farul este interesată de mine, au fost discuţii să vin din ianuarie, dar nu s-a putut atunci şi m-am interiorizat puţin.

Este un fotbal fizic, dar îmi place mult acest stil din Europa. Obiectivele mele sunt şi ale clubului, să ne păstrăm titlul. E foarte important să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Ar fi ceva istoric pentru club. Sau în grupele altei competiţii europene. Ar fi ceva unic.

(n.r. -  despre faptul că va juca în Liga Campionilor) A fost unul dintre motivele pentru care am acceptat să vin aici. Va fi o experienţă unică şi o să încerc să ajut echipa să-şi atingă obiectivele

Principalele mele calităţi sunt tehnica şi posesia balonului, şi îmi place mult să execut loviturile libere. La toate echipele pe unde am jucat, am fost cel care executa fazele fixe”, a declarat Marco Borgnino pentru Farul TV.

  • În acest moment, cota de piaţă a fotbalistului este 250.000 de euro, însă în 2017 era cotat la 1,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: marco borgnino 

viewscnt
Articole similare