Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale jucătorilor grevişti de la Astra! "Ultimul salariu pe care l-am primit a fost pe luna noiembrie 2018!"

Primele declaraţii ale jucătorilor grevişti de la Astra! "Ultimul salariu pe care l-am primit a fost pe luna noiembrie 2018!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Jucătorii de la Astra Giurgiu au refuzat să se antreneze miercuri din cauza faptului că sunt neplătiţi. Reacţia lui Dani Coman a fost promptă, iar preşedintele clubului a spus că şi la alte echipe sunt probleme, nu doar la Astra.

"Ultimul salariu pe care l-am primit eu a fost pe luna noiembrie 2018. Poate sună cumva aiurea, dar de când sunt în România m-am obişnuit cu situaţia aceasta, fiindcă şi la Pandurii am mai avut probleme. Noi ne gândim la meciurile pe care le avem de disputat, dar când vin facturile şi salariile nu apar, te mai enervezi", a comentat ieri Filip Mrzjlak.
 
"Sunt restanţe financiare, este perfect adevărat că nu s-au antrenat. De mâine lucrurile vor intra în normal, se vor antrena şi lucrurile se vor rezolva. Voi avea o discuţie cu ei. Mai sunt restanţe şi la alte echipe din play-off, la echipe din play-out sunt restanţe de şase luni de zile", a spus Dani Coman la Telekom Sport. 

Coman şi-a adus aminte că, pe vremea când era jucător, şi el a procedat la un astfel de gest când avea restanţe financiare: "Şi eu am fost jucător şi eu ştiu ce înseamnă să nu îţi primeşti banii la timp. Punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi, dacă nu ne antrenăm, cine se va face de râs? În primul rând jucătorii".
 

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare