Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Alexandru Creţu în calitate de jucător al FCSB: ”Domnul Becali e un om bun. M-a dorit şi CFR Cluj!”

Primele declaraţii ale lui Alexandru Creţu în calitate de jucător al FCSB: ”Domnul Becali e un om bun. M-a dorit şi CFR Cluj!”

FCSB

Comentarii

Alexandru Creţu este noul jucător al FCSB-ului. El a fost prezentat oficial la palatul lui Gigi Becali.

Noua achiziţie a FCSB-ului a mărturisit că transferul la formaţia lui Gigi Becali a decurs normal, fără ezitări: ”A fost simplu. Am ajuns la un club puternic în România. Un club cu condiţii foarte bune şi liniştea banilor, pentru că până la urmă este foarte important şi asta. A fost simplu să mă convingă. Simţeam că era momentul să ajung aici. Sper să fie într-un ceas bun” a spus Creţu.

El a confirmat că a fost dorit şi de campioana CFR Cluj, dar că a preferat să semneze cu FCSB. Creţu a mulţumit clujenilor pentru interesul manifestat pentru el: ”Domnul Becali este un om bun, iar oamenii buni nu se inhibă între ei. Este un om special, pentru voi, dar şi pentru noi. Dar este un om bun. Nu mă descurajez. Am 29 de ani, într-adevăr este presiune, dar în fotbal aşa este. Presiune am avut şi la Maribor. Nu ai rezultate, normal că ai presiune. Când ai rezultate, având în vedere că FCSB este o formaţie care se bate an de an la campionat, e clar că domnul Becali vrea performanţă. Nu am negociat mult. M-a convins cu două telefoane să vin aici. Am fost jucător liber de contract şi am ales cea mai bună ofertă. Am fost căutat de CFR, le mulţumesc pentru oferta făcută, dar am ales acest drum. Iar până acum, niciodată nu am dat greş cu alegerile.”

Obiectivul imediat al lui Creţu la FCSB? ”Vreau să câştig campionatul, îmi doream să câştig în România un titlu. E clar că asta vreau şi vreau să-l câştig cu FCSB. De asemenea,fiind primul an cu această nou înfiinţată ligă, Conference League, cred că avem şanse mari să facem un parcurs bun. Nu am vorbit cu Todoran încă” a mai spus Alexandru Creţu, noua achiziţie a FCSB-ului.

Internaţionalul român a jucat în ultimii ani în Slovenia, pentru Olimpja Ljublijana şi Maribor. Campion al Sloveniei în sezonul 2018-2019, Creţu este un mijlocaş defensiv foarte puternic, cotat în prezent la 450 de mii de euro. În Liga 1 el a mai evoluat pentru Poli Iaşi. La Maribor, inchizătorul a însumat 94 de apariţii, în care a punctat de 5 ori şi a oferit 6 pase decisive.

Afla mai multe despre: alexandru creţugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare