Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Andre Pinto după transferul la Dinamo: ”Sunt un alt jucător venit să ajute acest club istoric”

Primele declaraţii ale lui Andre Pinto după transferul la Dinamo: ”Sunt un alt jucător venit să ajute acest club istoric”

Dinamo București

Comentarii

Andre Almeida Pinto, 31 de ani, a oferit o primă declaraţie după venirea la Dinamo.

Campania de transferuri a lui Dinamo pare să fi luat sfârşit odată cu aducerea lui Andre Almeida Pinto. Portughezul a semnat din postura de jucător liber de contract cu ”câinii”, după despărţirea de Farense, club de abia retrogradat din prima ligă portugheză.

Lusitanul a semnat un contract valabil pe un an cu formaţia roş-albă şi a oferit o primă reacţie după ajungerea în Ştefan cel Mare. Pinto a afirmat că a venit să pună mâna la salvarea echipei şi s-a declarat mulţumit să vină la un club istoric precum Dinamo.

Primele declaraţii ale lui Andre Pinto după transferul la Dinamo

Sunt un alt jucător venit să ajute Dinamo în această perioadă dificilă. Mă bucur foarte mult şi sunt recunoscător pentru că pot face parte dintr-un asemenea club istoric! Forza Dinamo!”, a declarat Andre Pinto.

La 10 formaţii a mai evoluat lusitanul în cariera sa: FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh şi Farense.

Afla mai multe despre: andre almeida pintodinamo 

viewscnt
Articole similare