Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Cristiano Bergodi după sosirea în ţară. ”Ştiu că e un club serios şi stabil din punct de vedere financiar!”

Primele declaraţii ale lui Cristiano Bergodi după sosirea în ţară. ”Ştiu că e un club serios şi stabil din punct de vedere financiar!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, vineri, că noul antrenor al echipei din Liga 1 este Cristiano Bergodi.

Bergodi, în vârstă de 56 de ani, şi-a dat acordul pentru un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Italianul va conduce luni primul antrenament la Sepsi.

Duminică, noul antrenor al covăsnenilor a sosit în ţară şi a oferit primele declaraţii. Italianul susţine că actualul lot al echipei are potenţial şi că, cel mai probabil, va efectua transferuri în această iarnă. 

”Ştiu că e un club serios şi stabil din punct de vedere financiar!”

”Nu, important e că am semnat, au trimis cotractul pe mail şi n-am avut niciun fel de problemă şi într-o zi jumătate, două zile, ne-am înţeles. Trebuia să nu-mi placă România? Nu ştiu. Mă bucur, sunt mândru de acest lucru pentru că din 2005, când am ajuns în România, am fost mereu în legatură, am cunoscut oameni importanţi din fotbal şi cred că am dat ceva bun în ceea ce priveşte fotbalul.

Am găsit această ţară care m-a primit foarte bine şi sunt bucuros că încă o dată revin la un club ca Sepsi. Anul trecut, când eram la Craiova şi i-am întâlnit, mi s-a părut o echipă foarte bună. După, când am plecat şi i-am urmărit în play-off, echipa a jucat foarte bine, a fost o surpriză în play-off. Probabil, în acest moment e un recul, când s-au făcut investiţii, nu merge bine treaba, mi-au zis, ştiu că e un club serios, stabil din punct de vedere financiar şi un lot cu potenţial. Nu sunt genul de om care cere cine ştie ce, acest lot are potenţial şi după vedem în iarnă. Nu e corect să vorbim acum.

Incredibil, e o surpriză şi îmi place că jucăm sâmbătă imediat şi inaugurăm stadionul cu Voluntari, echipa mea din urmă cu doi ani. Am trăit momente frumoase acolo, asta e ambiţia pentru un antrenor”, a spus Bergodi.  

De asemenea, el a vorbit şi despre evoluţia României din partida cu Germania, scor 2-1. 

”A jucat foarte bine în prima repriză, dar a jucat puţin diferit de cum voia să joace Mirel. Meritul e al antrenorului, iar prestaţia jucătorilor a fost extraordinară. Să pierzi numai cu 2-1 şi au avut şi sansa pentru a face o remiză. Meciul cu Armenia e foarte important, eu zic că România poate ajunge la baraj, pentru că sunt 3 echipe unde poate lua toate cele 9 puncte”, a declarat antrenorul italian. 

Afla mai multe despre: sepsi-bergodi-liga1 

viewscnt
Articole similare