Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Flavius Stoican după ce a semnat cu Dinamo! ”Vom face posibilul şi imposibilul să continuăm în Liga 1!”

Primele declaraţii ale lui Flavius Stoican după ce a semnat cu Dinamo! ”Vom face posibilul şi imposibilul să continuăm în Liga 1!”

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican (45 de ani) este noul antrenor de la Dinamo, începând de mâine, 22 decembrie.

Clubul Dinamo l-a dat afară, azi, pe Mircea Rednic şi a bătut palma cu Flavius Stoican. Antrenorul a mai condus Dinamo între 2013-2014 şi în 2015. După ce a fost anunţat în Ştefan cel Mare, Flavius Stoica a oferit primele declaraţii şi a spus că va face tot posibilul ca echipa să rămână în Liga 1. 

 ”Vom face posibilul şi imposibilul să continuăm în Liga 1!”

”Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!».  Vom face posibilul şi imposibilul să continuăm în Liga 1”, a spus Flavius Stoica, potrivit GSP

Conform sursei menţionate, Stoican a fost foarte deschis în discuţiile pe care le-a purtat cu Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu. Antrenorul nu a pus mare preţ pe salariu, dar a dorit ca mai întâi să fie clarificată situaţia cu Mircea Rednic. 

Ultima experienţă a lui Stoican in Liga I a fost la FC U Craiova 1948, unde a obţinut o victorie, două eşecuri şi o remiză în cele patru meciuri. 

Afla mai multe despre: dinamo-flavius stoican liga 1 

viewscnt
Articole similare