Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Gabi Torje şi Cosmin Matei, după ce au semnat cu Dinamo! ”E clar că nu vom face minuni!”

Primele declaraţii ale lui Gabi Torje şi Cosmin Matei, după ce au semnat cu Dinamo! ”E clar că nu vom face minuni!”
Comentarii

Dinamo a primit acord la transferuri şi ”s-a pus pe treabă” chiar cu câteva zile înainte ca perioada de mercato din Liga 1 să se termine.

Dinamo îşi continuă campania rapidă de transferuri şi s-a înţeles deja cu fundaşul dreapta Constantin Nica (28 de ani) şi cu fundaşul central Răzvan Popa (24 de ani). Sâmbătă, Directorul Sportiv al echipei, Iuliu Mureşan, i-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă pe Gabriel Torje şi Cosmin Matei.

Noile transferuri ale echipei au spus că nu pot face minuni, dar că vor da totul la antrenamente. 

”E clar că nu vom face minuni!”

”Dinamo este foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am venit să ajutăm Dinamo, e clar că nu vom face minuni, însă ne vom dedica 100% la fiecare antrenament, până când vom avea şansa de a intra în teren.

Suntem bucuroşi cu toţii că suntem aici. Eu mi-am dorit foarte mult, am avut discuţii şi cu alte cluburi din România, dar mă bucur că am ajuns la un acord rapid cu Dinamo”, a spus Gabriel Torje, la conferinţa de presă. 

”Mi-am dorit să mă întorc la Dinamo, mă simt ca acasă. Îmi doresc foarte mult să progresăm”, a declarat Cosmin Matei.

Ajuns în 2008 la Bucureşti, Torje a petrecut trei ani la formaţia ”roş-albă”, înainte de a pleca în Italia. ”Câinii”, care l-au achiziţionat de la Timişoara pentru două milioane de euro, l-au dat mai departe, la Udinese, cu cinci milioane de euro, iar Torje era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc.

Însă, acesta nu a reuşit să confirme în Serie A, iar astfel a început voiajul său prin Europa. După plecarea din Italia, aripa dreaptă a mai jucat în Spania, Turcia, Rusia şi Grecia, pe lângă scurtul împrumut înapoi în Ştefan cel Mare, şi a reprezenatat zece echipe diferite. Un tânăr de perspectivă cândva, care era să prindă Campionatul European din 2008 cu naţionala, fostul ”tricolor” mai este cotat la doar 350.000 de euro de transfermarkt.

În cele două perioade, Gabi Torje a strâns 141 de meciuri pentru Dinamo, club în tricoul căruia a marcat 22 de goluri şi a contribuit decisiv, prin assist-uri, la alte 28 de reuşite.

Cosmin Matei a fost crescut de Farul Constanţa şi a jucat la Dinamo în perioada 2012-2016. Sezonul anterior, el a evoluat în tricoul constănţenilor, iar în trecut a evoluat şi pentru FCSB. 

Afla mai multe despre: liga 1-dinamo-iuliu mureşan-torje 

viewscnt
Articole similare