Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui George Ţucudean despre Dan Petrescu după plecarea de la CFR Cluj: "Să nu înţelegeţi că am ceva cu el"

Primele declaraţii ale lui George Ţucudean despre Dan Petrescu după plecarea de la CFR Cluj: "Să nu înţelegeţi că am ceva cu el"

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean (29 de ani) a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj şi a recunoscut că nu-i poartă pică lui Dan Petrescu.

Atacantul a evoluat pentru CFR Cluj doar până pe 30 iulie, după ce a refuzat prelungirea contractului. Ţucudean nu a mai primit la fel de multe şanse la CFR Cluj, pe finalul şederii sale la campiona României, dar a recunoscut că nu e supărat pe Dan Petrescu:

„Să nu înţelegeţi că am ceva cu Dan Petrescu, am jucat cu el, relaţia antrenor-jucător a fost OK. Probabil el a considerat… Nu ştiu… Îşi urmăreşte scopul, să câştige.

Probabil el a considerat că trebuie să câştige tot timpul. Şi eu sunt la fel. Nici mie, normal, nu îmi convine când nu joc. Dar aveam nevoie de mai multă încredere în situaţia în care am fost”, a declarat George Ţucudean pentru ProSport.

În aprilie 2009, pe când evolua la CFR Cluj, George Ţucudean valora 3.5 milioane de euro. Din păcate pentru fotbalist, CFR Cluj şi echipa naţională, "Ţucu" a întâmpinat probleme medicale la inimă, iar frica de faptul că ar putea păţi ceva l-a privat de multe meciuri şi, bineînţeles, l-a scos din forma care îl consacrase. Acest lucru a răcit şi relaţia sa cu Dan Petrescu, care, într-un final, a dus la ruptura de CFR Cluj.

George Ţucudean, până nu de mult titularul postului de titular în naţionala României, este un jucător cu un CV consistent, care a adunat meciuri pentru UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.

De asemenea, Ţucudean a acumulat şi 10 prezenţe pentru naţionala României, pentru care a marcat trei goluri.

Afla mai multe despre: george tucudeandan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare